Therapie voor energie

Ik krijg veel vrouwen in mijn praktijk die te maken hebben gehad met een burn out, er een hebben of er tegenaan zitten. Maar ook vrouwen die nog steeds moe zijn nadat ze corona hebben gehad. Ze zeggen allemaal hetzelfde: “ik heb zo weinig energie”.

Ze hebben ook allemaal dezelfde vraag: “hoe krijg ik mijn energie terug of hoe kan ik mijn energie beter regelen en in balans houden”?

Reiki

Reiki is daar een hele mooie methode voor. Ik vind het best wel eens lastig om uit te leggen wat Reiki nu precies is, maar vorige week hoorde ik een super leuke uitleg. Ik vraag altijd aan nieuwe cliënten hoe ze mij gevonden hebben. En dit keer was het antwoord: “ik heb gegoogeld op therapie voor energie”. Die zoekterm zorgde voor een glimlach op mijn gezicht.

Reiki is inderdaad een therapie voor energie. Alles bestaat uit energie en kwantumfysica bewijst dat. Alleen je kunt energie niet echt zien of meten en dat maakt het wel eens lastig. Want we zijn opgegroeid met het feit dat alles (het liefst wetenschappelijk) bewezen moet worden. Ik probeer het altijd als volgt uit te leggen:

In ons lichaam hebben we bloedbanen, zenuwbanen maar ook energiebanen. Als in een van die banen een blokkade komt, krijg je klachten. Denk maar aan een bloedvat wat dicht slibt of een zenuw die knel komt te zitten. En zo is het ook met energiebanen.

Hoe ontstaat een blokkade?

Stel je hebt nooit geleerd om je woede te uiten en dat blijf je maar opkroppen. Hierdoor komt er een blokkade in je energiebaan bij de keel. De keel staat voor communicatie en dus ook voor jezelf uiten. De klacht kan dan bijvoorbeeld zijn dat er eczeem ontstaan rond de hals en de mond. Het lichaam geeft zelf aan dat er iets loos is in dat gebied.

‘Dotteren’ van de energiebanen

Reiki kun je vergelijken met het dotteren van een energiebaan. Net zoals je dat met een bloedvat zou doen. Je vermindert of lost een blokkade op. En als de levensenergie weer goed gaat stromen, dan voel je je weer energiek en vitaal.

Rust en energie

Ik hoor van bijna iedereen die bij mij een Reikibehandeling heeft gehad of die deelneemt aan een Reikicursus dat ze veel meer rust ervaren en meer energie hebben. En dat was nou net waar ze naar op zoek waren.

Ik kende Irene al en heb bij haar een aantal Reiki behandelingen gehad. Zo heb ik mogen ervaren wat Reiki doet. Het helpt me echt om mijn balans te vinden en te houden.

Ingrid

Blij dat ik de keuze heb gemaakt Reiki sessies bij Irene te doen!

Ik kwam bij Irene terecht met depressie, paniekklachten en nog een tal van andere klachten. Ik was volledig uit balans en had weinig eigenliefde meer, ook ging het erg moeizaam in mijn dagelijks leven.

Na een aantal behandelingen ben ik weer meer in mijn kracht komen te staan en gaan de dagelijkse handelingen weer minder moeizaam en meer vanzelfsprekend. Heb in een korte tijd meer gedaan gekregen dan voor de behandelingen. Ik leef weer meer vanuit mijn hart dan vanuit mijn hoofd.

Melissa

Op een open en onbevangen manier ging ik de behandelingen in bij Irene. Bijzonder wat er na een paar minuten al gebeurde.⁠ Ik voelde dat mijn lichaam helemaal reageerde op de reikibehandeling. Het fijne is dat Irene zonder het te verklaren of iets aan te hangen van wat het is, me het liet voelen. Daardoor voelde ik dat er heel veel spanning uit het lichaam kon stromen en dat mijn lichaam warm werd. Na de behandeling en ook de weken erna voelde ik me heel ontspannen, open en energiek.⁠ 

Ingrid

Find your balance, energy & happiness the natural way.

alt=""

Wil jij GRATIS 24 tips voor een betere werk-privé balans voor meer rust en energie?

EEN ADVENTKALENDER SPECIAAL VOOR VROUWEN VAN 40+
👉 Die zich al langer futloos voelen.
👉 Die regelmatig uit hun omgeving terug horen dat ze een kort lontje hebben.
👉 Die steeds negatiever worden. Die slecht slapen.
👉 Die fysieke klachten hebben zoals last van nek en schouders.
👉 En dit alles gaat niet over.
NA DEZE TIPS VAN DE ADVENTKALENDER:
✔ Heb je een betere balans tussen werk en privé
✔ Weet je hoe je rustmomenten in kunt bouwen
✔ Weet je hoe je je minder snel af kunt laten leiden
✔ Weet je hoe je af kunt schakelen na je werk
✔ Heeft je energie een enorme boost gekregen.

Pura Potenza

Locatie

 

St Luciastraat 28,  Weert

Maak een afspraak

 

Neem contact op

Openingstijden

 

Op afspraak

Op zoek naar meer rust en energie? 

In mijn GRATIS e-book lees je precies hoe je dat voor elkaar krijgt.

zelfzorg is geen egoïsme