Pura Potenza

Reiki cursus 3: Ontdek de krachtige helende mogelijkheden van Reiki op alle holistische niveaus

Als je op zoek bent naar verdere verdieping in Reiki en je hebt de certificaten voor zowel Reiki 1 als Reiki 2 behaald, dan is de Reiki cursus graad 3a perfect voor jou. Met deze cursus leer je hoe je Reiki volledig kunt integreren in je dagelijks leven en hoe je de helende kracht ervan kunt inzetten op alle holistische niveaus. Bovendien leer je hoe je jouw intuïtie nog sterker kunt ontwikkelen en vertrouwen.

Wat leer je tijdens de Cursus Reiki 3a?

Tijdens de Cursus Reiki 3a leer je om Reiki op alle holistische niveaus toe te passen en maak je kennis met het vierde Reiki-symbool. Hierdoor kun je nog dieper helen en anderen beter helpen in hun persoonlijke groei.

Je leert ook hoe je jouw intuïtie verder kunt ontwikkelen en vertrouwen, zodat je nog meer inzicht krijgt in de behoeften van de persoon die je behandelt. Daarnaast ontvang je één inwijding en ga je aan de slag met meditaties en oefeningen waarbij je leert hoe je Reiki volledig kunt integreren in je dagelijkse leven. De cursus wordt gegeven in een kleine groep van maximaal vier personen, zodat er veel ruimte is voor persoonlijke begeleiding en interactie. Na het behalen van de Cursus Reiki 3a ontvang je een officieel certificaat waarop staat dat je bent ingewijd in de derde graad a.

Door het volgen van de Cursus Reiki 3a kun je alle holistische niveaus van Reiki met elkaar integreren en heb je geleerd om tot diep in de kern te helen. Je bewustwordingsproces ondergaat een enorme ontwikkeling en je intuïtie wordt verder versterkt. Het behalen van de derde graad is een mijlpaal en een belangrijke stap in jouw persoonlijke groei.

Mijn ervaring met Reiki

Ik ben ergens begin 2013 voor het eerst in aanraking gekomen met Reiki. Ik had heel veel last van mijn rug met uitstraling naar mijn benen. Maar er was geen duidelijke oorzaak te vinden en dus ook geen blijvende oplossing.

Ik kwam uiteindelijk bij een manueel therapeut terecht en die werkte ook met Reiki. En binnen 3 behandelingen was ik van mijn klachten af. Ik kon het niet verklaren, maar het hielp echt.

Ongeveer een maand later vroeg een vriendin of ik geen zin had om mee te gaan naar een cursus Reiki. En dat wil de ik wel, want ik was nieuwsgierig hoe dat nou werkte.

Dus waar ik eerst nog nooit van Reiki had gehoord, kwam ik het in 2 maanden al 2x op mijn pad. Toeval? Ik denk het niet.

 Ik ben begonnen aan de cursus reiki graad 1 en wat gebeurde er mooie dingen:

  • Ik werd er super rustig van, kon me veel beter ontspannen, er ging een wereld voor me open wat energie allemaal kan doen en er vielen veel puzzelstukjes op zijn plaats.
  • Ik leerde hoe ik er bepaalde klachten mee kon verminderen (en natuurlijk blijft de reguliere zorg hier ook bij nodig).
  • Ik leerde hoe ik met mijn energie om kon gaan en dat ik daardoor minder snel moe was of me leeggezogen voelde.
  • Ik leerde dat er emoties mee aangeraakt kunnen worden en hoe ik die kon plaatsen, loslaten en er niet in bleef hangen.
  • Ik leerde naar mijn lichaam te luisteren en wist wat het me te zeggen had. Daar kon ik dan weer op anticiperen.
  • Ik leerde op een holistische manier naar mezelf kijken, dus niet alleen naar de klacht maar ook naar de achterliggende oorzaak.
  • Ik leerde hoe ik er anderen mee kon helpen en dat ik dat super gaaf vind om te doen. Dat ik daar blij van word en enorm van geniet.
  • Ik leerde dat ik nog veel meer te weten wilde komen over hoe energie werkt en dat ik hierin verder wilde gaan. Het heeft me uiteindelijk gebracht tot waar ik nu sta. Het runnen van een eigen praktijk, het zijn van een Reiki master en deze mooie techniek te mogen leren aan anderen. Dit alles had ik nooit ontdekt als Reiki niet op mijn pad was gekomen.

Dus ik ben heel dankbaar dat Reiki op mijn pad heeft gekruist en dat het me geholpen heeft in mijn groei.

Inmiddels ben ik Reiki Master en mag ik jou deze mooie techniek leren.

Kom in actie!

Klaar om jouw Reiki-vaardigheden naar een hoger niveau te tillen? Meld je nu aan voor de Reiki 3A cursus en ontdek hoe je alle holistische niveaus kunt integreren om tot diep in de kern te helen. Kom dichter bij jezelf en breng jouw energie nog meer in balans, zodat je meer rust kunt ervaren en vol energie van het leven kunt genieten.  Meld je vandaag nog aan!

 

Het heeft mij meer rust en inzicht gegeven

Ik laat dingen veel sneller los en mijn gevoel is sterker geworden​

Ik ervaar een intenser en diep liggender gevoel

Ik vertrouw meer op mijn gevoel en sta dichter bij mezelf.​

Voor je een besluit neemt.

Er komt geen beter moment. Het wordt niet rustiger. Er zal altijd ‘gedoe’ zijn. Pak nu je moment en gun het jezelf. Ga het gewoon doen. Of blijf je je achter je excuses verschuilen?

Het gehele programma vraagt slechts een investering van € 290,– * en dit zit er allemaal in:

  • 4 lessen van ca 3 uur
  • 1 inwijding

* Alle bedragen zijn incl BTW. Door aanschaf van het programma verklaar je akkoord te gaan met de Algemene Voorwaarden van Pura Potenza 

Veel gestelde vragen

Wanneer is deze cursus?

De data voor de eerstvolgende cursus zijn

De data zijn nog niet bekend

 

 

 

Hoeveel tijd ben ik gemiddeld per week bezig met dit traject

Je hebt 4 keer een les van ca 3 uur. Er zit steeds 2 weken tussen de lessen in. Het is de bedoeling dat je dagelijks jezelf een reikibehandeling geeft. Blokkeer die tijd vast in je agenda.

Wat als ik een keer niet kan?

Je weet van te voren de data, zet deze vast in je agenda. Omdat we de cursus met meerdere mensen doen, is het niet mogelijk om met data te schuiven.

Krijg je dit vergoed?

Dit traject wordt niet vergoed door de zorgverzekeraar. Maar je kunt op je werk eens vragen of er budget is voor opleiding voor persoonlijke ontwikkeling. Als jij je energiek en goed voelt, is de kans op ziekte en uitval kleiner en dat scheelt je werkgever ook verzuimkosten.

Ben ik nu Reiki master?

Om Reiki Master te worden, is het vereist om minimaal één jaar ervaring als Reiki behandelaar te hebben. Vervolgens kun je verder gaan met Reiki 3b, waar je leert hoe je anderen kunt inwijden in de Reiki graden en waardevolle tips krijgt om les te geven.

Pura Potenza

Locatie

 

St Luciastraat 28,  Weert

Maak een afspraak

 

Neem contact op

Openingstijden

 

Op afspraak

Op zoek naar meer rust en energie? 

In mijn GRATIS e-book lees je precies hoe je dat voor elkaar krijgt.

zelfzorg is geen egoïsme