Pura Potenza

Wanneer we toe zijn aan groei, voltrekt die zich op wonderbaarlijke manieren.

Herken je dit?

 • Je voelt je vaak moe
 • Je kunt je moeilijk ontspannen
 • Je hebt klachten die niet te herleiden zijn en waarvoor de huisarts geen oplossing heeft
 • Je voelt je snel moe als je bij een groep mensen bent geweest. Het lijkt wel of je leeggezogen bent
 • Je hebt emoties die je niet kunt verklaren of die je wilt verminderen

Je wordt er moedeloos van. Je zou zo graag van die vage klachten af willen. Het kost je zoveel energie en het belemmert je in je dagelijkse leven.  Als dit zo doorgaat geniet je steeds minder van je leven.

Mijn ervaring met Reiki

Ik ben ergens begin 2013 voor het eerst in aanraking gekomen met Reiki. Ik had heel veel last van mijn rug met uitstraling naar mijn benen. Maar er was geen duidelijke oorzaak te vinden en dus ook geen blijvende oplossing.

Ik kwam uiteindelijk bij een manueel therapeut terecht en die werkte ook met Reiki. En binnen 3 behandelingen was ik van mijn klachten af. Ik kon het niet verklaren, maar het hielp echt.

Ongeveer een maand later vroeg een vriendin of ik geen zin had om mee te gaan naar een cursus Reiki. En dat wil de ik wel, want ik was nieuwsgierig hoe dat nou werkte.

Dus waar ik eerst nog nooit van Reiki had gehoord, kwam ik het in 2 maanden al 2x op mijn pad. Toeval? Ik denk het niet.

 Ik ben begonnen aan de cursus reiki graad 1 en wat gebeurde er mooie dingen:

 • Ik werd er super rustig van, kon me veel beter ontspannen, er ging een wereld voor me open wat energie allemaal kan doen en er vielen veel puzzelstukjes op zijn plaats.
 • Ik leerde hoe ik er bepaalde klachten mee kon verminderen (en natuurlijk blijft de reguliere zorg hier ook bij nodig).
 • Ik leerde hoe ik met mijn energie om kon gaan en dat ik daardoor minder snel moe was of me leeggezogen voelde.
 • Ik leerde dat er emoties mee aangeraakt kunnen worden en hoe ik die kon plaatsen, loslaten en er niet in bleef hangen.
 • Ik leerde naar mijn lichaam te luisteren en wist wat het me te zeggen had. Daar kon ik dan weer op anticiperen.
 • Ik leerde op een holistische manier naar mezelf kijken, dus niet alleen naar de klacht maar ook naar de achterliggende oorzaak.
 • Ik leerde hoe ik er anderen mee kon helpen en dat ik dat super gaaf vind om te doen. Dat ik daar blij van word en enorm van geniet.
 • Ik leerde dat ik nog veel meer te weten wilde komen over hoe energie werkt en dat ik hierin verder wilde gaan. Het heeft me uiteindelijk gebracht tot waar ik nu sta. Het runnen van een eigen praktijk, het zijn van een Reiki master en deze mooie techniek te mogen leren aan anderen. Dit alles had ik nooit ontdekt als Reiki niet op mijn pad was gekomen.

Dus ik ben heel dankbaar dat Reiki op mijn pad heeft gekruist en dat het me geholpen heeft in mijn groei.

Inmiddels ben ik Reiki Master en mag ik jou deze mooie techniek leren.

Hoe zou het voor jou zijn als jij dat ook kan leren?

Ben jij ook klaar voor jouw verdere groei? Meld je aan voor de reiki cursus graad 3a. Deze bestaat uit 4 lessen van ca 3 uur.

In Reiki 3A krijg je 1 inwijding en leer je te werken met het vierde symbool. Hiermee rond je in feite je Reiki-opleiding voor jezelf af. Je kan de heling op alle niveaus (tegelijkertijd) inzetten: fysiek, energetisch, mentaal, emotioneel en spiritueel en dat maakt je een heel mens. Daardoor zul je vanuit een hoger bewustzijn kunnen leven & integreer je alle niveaus met elkaar. Je leert te helen tot diep in de kern, op spiritueel niveau en compleet holistisch te helen. Je wordt meester over je eigen leven en krijgt steeds meer bewustwording. Je intuïtie wordt nog sterker, je volgt je hart en je staat helemaal in je kracht.

 Inhoud

 • Meditaties en oefeningen.
 • Je leert de helende werking van Reiki in te zetten op alle holistische niveaus.
 • Je leert het vierde Reiki-symbool en hoe je deze in kunt zetten tijdens een behandeling.
 • In een groep van maximaal 4 personen
 • De cursus wordt afgesloten met een officieel certificaat waarop staat dat en door wie je bent ingewijd in de derde graad

Na afloop 

Met het behalen van Reiki 3A kun je alle holistische niveaus met elkaar integreren en heb je geleerd om tot diep in de kern te helen. Je bewustwordingsproces ondergaat een enorme ontwikkeling, je intuïtie wordt verder versterkt en je volgt dit vanuit je hart bij het geven van Reiki.

Kom in actie!

Je weet wat Reiki 1 en 2 je al hebben gebracht. Dat kun je nog verder verdiepen. Hoe mooi is dat? Je gaat werken om alle holistische niveaus met elkaar te integreren. Je gaat een laagje dieper om dichter bij jezelf te komen. En dat gaat jouw energie nog meer in balans brengen zodat je meer rust kunt ervaren en energie overhoudt om leuke dingen te doen. Om lekker te genieten van het leven.

 

Voor je een besluit neemt.

Er komt geen beter moment. Het wordt niet rustiger. Er zal altijd ‘gedoe’ zijn. Pak nu je moment en gun het jezelf. Ga het gewoon doen. Of blijf je je achter je excuses verschuilen?

Het gehele programma vraagt slechts een investering van € 280,– * en dit zit er allemaal in:

 • 4 lessen van ca 3 uur
 • 4 inwijdingen

* Alle bedragen zijn incl BTW. Door aanschaf van het programma verklaar je akkoord te gaan met de Algemene Voorwaarden van Pura Potenza 

Veel gestelde vragen

Wanneer is deze cursus?

De data voor de eerstvolgende cursus zijn:

nog niet bekend

 

Hoeveel tijd ben ik gemiddeld per week bezig met dit traject

Je hebt 4 keer een les van ca 3 uur. Er zit steeds 2 weken tussen de lessen in. Het is de bedoeling dat je dagelijks jezelf een reikibehandeling geeft. Blokkeer die tijd vast in je agenda.

Wat als ik een keer niet kan?

Je weet van te voren de data, zet deze vast in je agenda. Omdat we de cursus met meerdere mensen doen, is het niet mogelijk om met data te schuiven.

Krijg je dit vergoed?

Dit traject wordt niet vergoed door de zorgverzekeraar. Maar je kunt op je werk eens vragen of er budget is voor opleiding voor persoonlijke ontwikkeling. Als jij je energiek en goed voelt, is de kans op ziekte en uitval kleiner en dat scheelt je werkgever ook verzuimkosten.

Pura Potenza

Locatie

 

St Luciastraat 28,  Weert

Maak een afspraak

 

Neem contact op

Openingstijden

 

Op afspraak