Pura Potenza

Ontdek de basis van Reiki met cursus Reiki 1

Deze cursus start weer op 4 oktober 2024

Heb je last van vermoeidheid en moeite met ontspannen? Ontdek de helende kracht van Reiki met mijn Reiki 1 cursus en leer hoe je energieblokkades opheft, jezelf en anderen behandelt en in balans brengt.

Leer de helende kracht van jouw handen inzetten voor jezelf in Reiki 1

Wil je ontdekken wat Reiki is en leren hoe je het kan inzetten? Wil je het zelfhelend vermogen in jezelf activeren en werken met energie om lichamelijke klachten te verlichten? Dan is de Reiki 1 cursus perfect voor jou.

Tijdens deze cursus leer je niet alleen hoe je Reiki bij jezelf en anderen kunt toepassen, maar ook hoe je sterker kunt vertrouwen op jouw intuïtie.

Door de technieken die je leert in de cursus Reiki 1 kun je de helende kracht van jouw handen inzetten. Dit kan je helpen om jezelf en anderen te genezen van fysieke en emotionele klachten. Door het toepassen van Reiki kun je bovendien meer balans en harmonie ervaren in je leven.

Ben je klaar om de kracht van Reiki te ontdekken en te leren hoe je deze kunt gebruiken voor jezelf en anderen? Schrijf je dan in voor de Reiki 1 cursus en ontdek de helende kracht van jouw handen.

Ontdek hoe jij Reiki kunt leren met mijn cursus

Meld je aan voor de Reiki 1 cursus en ontdek hoe je jezelf kunt behandelen en anderen kunt helpen. Leer hoe je de energie in je lichaam kunt reguleren en hoe je meer rust kunt vinden.

Tijdens de cursus wordt je ‘afgestemd’, ook wel ‘geïnitieerd’ of ‘ingewijd’ genoemd, waardoor je energiekanalen geopend worden. 

De cursisten leren om zichzelf te behandelen en elkaar te behandelen  in een kleine groep. Na afloop van de cursus ontvang je een officieel certificaat waarop staat dat je bent ingewijd in de eerste graad.

Schrijf je nu in en ontdek de helende kracht van Reiki!

Mijn ervaring met Reiki

Ik ben ergens begin 2013 voor het eerst in aanraking gekomen met Reiki. Ik had heel veel last van mijn rug met uitstraling naar mijn benen. Maar er was geen duidelijke oorzaak te vinden en dus ook geen blijvende oplossing.

Ik kwam uiteindelijk bij een manueel therapeut terecht en die werkte ook met Reiki. En binnen 3 behandelingen was ik van mijn klachten af. Ik kon het niet verklaren, maar het hielp echt.

Ongeveer een maand later vroeg een vriendin of ik geen zin had om mee te gaan naar een cursus Reiki. En dat wil de ik wel, want ik was nieuwsgierig hoe dat nou werkte.

Dus waar ik eerst nog nooit van Reiki had gehoord, kwam ik het in 2 maanden al 2x op mijn pad. Toeval? Ik denk het niet.

 Ik ben begonnen aan de cursus reiki graad 1 en wat gebeurde er mooie dingen:

  • Ik werd er super rustig van, kon me veel beter ontspannen, er ging een wereld voor me open wat energie allemaal kan doen en er vielen veel puzzelstukjes op zijn plaats.
  • Ik leerde hoe ik er bepaalde klachten mee kon verminderen (en natuurlijk blijft de reguliere zorg hier ook bij nodig).
  • Ik leerde hoe ik met mijn energie om kon gaan en dat ik daardoor minder snel moe was of me leeggezogen voelde.
  • Ik leerde dat er emoties mee aangeraakt kunnen worden en hoe ik die kon plaatsen, loslaten en er niet in bleef hangen.
  • Ik leerde naar mijn lichaam te luisteren en wist wat het me te zeggen had. Daar kon ik dan weer op anticiperen.
  • Ik leerde op een holistische manier naar mezelf kijken, dus niet alleen naar de klacht maar ook naar de achterliggende oorzaak.
  • Ik leerde hoe ik er anderen mee kon helpen en dat ik dat super gaaf vind om te doen. Dat ik daar blij van word en enorm van geniet.
  • Ik leerde dat ik nog veel meer te weten wilde komen over hoe energie werkt en dat ik hierin verder wilde gaan. Het heeft me uiteindelijk gebracht tot waar ik nu sta. Het runnen van een eigen praktijk, het zijn van een Reiki master en deze mooie techniek te mogen leren aan anderen. Dit alles had ik nooit ontdekt als Reiki niet op mijn pad was gekomen.

Dus ik ben heel dankbaar dat Reiki op mijn pad heeft gekruist en dat het me geholpen heeft in mijn groei.

Inmiddels ben ik Reiki Master en mag ik jou deze mooie techniek leren.

alt="Cursus Reiki 1. "
alt="Cursus Reiki 1. "

Kom in actie!

Maak nu de keuze om in actie te komen en meld je aan voor de Reiki 1 cursus. Stop met het proberen van losse tips die niet werken en ervaar de vermindering van klachten en de controle over jouw energie die je verdient. Krijg de rust in je leven waar je zo naar verlangt en ontdek de kracht van Reiki. Meld je nu aan en zet de eerste stap naar een leven vol energie en rust

 

Voor je een besluit neemt.

Er komt geen beter moment. Het wordt niet rustiger. Er zal altijd ‘gedoe’ zijn. Wacht niet langer en maak nu de keuze om voor jezelf te zorgen. Investeer in je welzijn en meld je aan voor de Reiki 1 cursus. Je verdient het om de rust en energie in je leven terug te krijgen waar je naar verlangt. Doe mee en ontvang 4 lessen van ca. 3 uur en 4 inwijdingen voor slechts €250,- *.

Maak nu de stap naar een betere versie van jezelf!

* Alle bedragen zijn incl BTW. Door aanschaf van het programma verklaar je akkoord te gaan met de Algemene Voorwaarden van Pura Potenza 

Ervaring Reiki cursus 1: persoonlijke verhalen

Als mooie aanvulling op diverse andere opleidingen wilde ik graag meer weten over de werking en toepassing van Reiki. Via Internet ben ik bij Irene – Pura Potenza uitgekomen. De duidelijke website, het heldere aanbod en het fijne contact voorafgaand aan de cursus waren voor mij reden om me op te geven en in 4 lesochtenden in een kleine intieme setting met elkaar aan de slag te gaan. De manier waarop Irene stapsgewijs de lesdagen invult, waarbij er altijd voldoende tijd en ruimte is voor ieders persoonlijke verhaal, heb ik als zeer prettig ervaren. De ervaring van Irene in combinatie met haar persoonlijkheid zorgen ervoor dat de lessen zowel inhoudelijk als qua sfeer erg fijn zijn om bij te wonen. Mooi om de helende energie van Reiki zelf te ervaren en daarnaast ook te kunnen doorgeven aan ander. Dit zorgt ervoor dat er ruimte en aandacht ontstaat voor gevoelen en ervaringen die ergens (onbewust) opgeslagen zitten. Meer uit het hoofd en in je lijf, een aanrader voor iedereen dit wil ervaren!

Elke

Altijd al nieuwsgierig naar Reiki, en wat het met je doet. Na mijn eerste behandeling bij Irene was ik verkocht. Je voelt je ontspannen en hebt meer energie. Ik heb mij meteen ingeschreven voor de cursus Reiki 1.

Met de Reiki cursus leer je van Irene in een ontspannen en op een rustige manier hoe je jezelf kan behandelen, maar ook leer je de basis om anderen te behandelen.

In eerste instantie was het mijn doel om puur mijzelf positieve energie te geven, maar dit wil ik niet voor mezelf houden. Iedereen verdiend meer energie, want in deze drukke maatschappij kunnen we dit wel gebruiken.

Ellen

Ruim 25 jaar geleden heb ik een een Reiki 1 cursus gevolgd. Hierna heb ik er jaren niets meer mee gedaan.
De laatste tijd kwam ik Reiki steeds tegen op mijn pad. Ik ging googelen en kwam al snel uit op de website van Irene, Pura Potenza. Haar site sprak mij meteen aan en heb mij aangemeld voor de cursus Reiki 1.
De eerste les voelde meteen goed. In een kleine setting zorgt Irene voor een warme, ontspannen en open sfeer. Er is genoeg ruimte voor vragen, ook je ‘eigen verhaal’ mag er zijn.
Door het oefenen op mijzelf voel ik een positieve verandering in mijn lichaam. Het geeft mij een moment van rust en ontspanning en ik voel de energie in mijn lichaam weer doorstromen.
Ik ben zo enthousiast geworden, dat ik me al opgegeven heb voor Reiki 2.

Ilse

Binnenkort start ik bij jou met de Reiki 2 cursus. Voor mij een moment om weer eens stil te staan bij de Reiki 1 cursus en wat dit voor mij heeft opgeleverd. Ik vond de cursus heel prettig om te volgen. Het was allemaal heel laagdrempelig en jouw natuurlijke rust met af en toe een prikkelende vraag gaf mij de nodige inspiratie. Al tijdens en na afloop van de cursus ben ik Reiki in praktijk gaan brengen en heb anderen en mijzelf mogen helpen. Ik zie uit naar Reiki 2 en de verdere inwijding in de Reiki beginselen en technieken.

Marcel

Ik was al langer op zoek naar een juiste plek om een Reiki cursus te volgen. Via Instagram kwam ik op de site van Pura Potenza. Het sprak me meteen aan. Het goede gevoel wat ik had bij Irene, bleek te kloppen. Een heel fijn persoon. De cursus geeft ze met veel passie. Ze is heel kundig in wat ze doet. Onlangs heb ik mijn 1e Reiki graad behaald. En is de cursus voor Reiki 2 inmiddels geboekt.  Reiki geeft me heel veel rust, ben me bewuster geworden van mijn eigen lichaam, ik voel me een heel ander mens. Ik kan iedereen de Reiki cursus van Irene aanraden.

Susan

Lang geleden heb ik zelf een reiki behandeling gehad en altijd dacht ik
dat wil ik ook kunnen.
Maar het kwam er nooit van tot ik op de website van Pura Potenza belande
en me spontaan opgaf voor Reiki I

Inmiddels heb ik deze afgerond. Het waren 4 bijzondere en leerzame
ochtenden. Met heel speciale ervaringen.

Dank je wel Irene voor het bijbrengen van de “kunst” van Reiki.

Gisela

Ik kende Irene al en heb bij haar een aantal Reiki behandelingen gehad. Zo heb ik mogen ervaren wat Reiki doet. Het helpt me echt om mijn balans te vinden en te houden.

Daarom voor mij een logisch vervolg om de cursus reiki te volgen.

Heerlijk hoe Irene de cursus geeft. Vanuit volle aandacht en vanuit openheid. Het gevoel van vertrouwen dat Irene weet te creëren geeft ook mij het vertrouwen om me echt open te stellen en te ervaren. Ze durft zelf ook haar kwetsbaarheid te laten zien en dat is tegelijkertijd ook haar grote kracht.

Tijdens de cursus leerde ik nog op een dieper niveau te ervaren wat Reiki met je doet. Er kwamen dingen naar boven en die werden zo voelbaar. Daardoor heb ik op diepere lagen echt wat mogen loslaten en is er meer rust gekomen  in mij. Ook ben ik me er zo van bewust geworden wat energie doet. Hoe ik ongemerkt de energie van anderen overneem en ook hoe ik het nu weer kan teruggeven of afschermen.

 De reiki geef ik aan mezelf en dat wat ik heb mogen leren en ervaren helpt mij elke dag opnieuw om dichter bij mezelf te kunnen blijven.

Daarom volgt logischerwijs de volgende stap naar Reiki 2.

 Kijk er alweer naar uit

Ingrid

Veel gestelde vragen

Wanneer is deze cursus?

De lessen zijn op

4 oktober 2024

18 oktober 2024

1 november 2024

15 november 2024

van 9.30 tot maximaal 12.30 uur

 

 

Hoeveel tijd ben ik gemiddeld per week bezig met dit traject

Je hebt 4 keer een les van ca 3 uur. Er zit steeds 2 weken tussen de lessen in. Het is de bedoeling dat je dagelijks jezelf een reikibehandeling geeft. Blokkeer die tijd vast in je agenda.

Wat als ik een keer niet kan?

Je weet van te voren de data, zet deze vast in je agenda. Omdat we de cursus met meerdere mensen doen, is het niet mogelijk om met data te schuiven.

Krijg je dit vergoed?

Dit traject wordt niet vergoed door de zorgverzekeraar. Maar je kunt op je werk eens vragen of er budget is voor opleiding voor persoonlijke ontwikkeling. Als jij je energiek en goed voelt, is de kans op ziekte en uitval kleiner en dat scheelt je werkgever ook verzuimkosten.

Pura Potenza

Locatie

 

St Luciastraat 28,  Weert

Maak een afspraak

 

Neem contact op

Openingstijden

 

Op afspraak

Op zoek naar meer rust en energie? 

In mijn GRATIS e-book lees je precies hoe je dat voor elkaar krijgt.

zelfzorg is geen egoïsme