It’s all in your hands

kaartenset

Wil jij jouw leven een boost geven?

Deze kaartenset geeft je handvatten en inzichten om je daarbij te helpen

carddeck it's all in your hands

Een moment voor jezelf

Ontdek een wereld van welzijn en controle over je eigen leven met deze exclusieve kaartenset, ontworpen om je leven een boost te geven. Deze set bevat 42 inzichtkaarten en een begeleidend boekje, samengesteld om jou te begeleiden naar een staat van optimale gezondheid en welzijn.

Met deze kaartenset bieden we je praktische handvatten en diepgaande inzichten die je helpen om verschillende klachten te verminderen, zoals hoofdpijn, pijn in de rug, nek en schouders, maag- en darmklachten, en stress. Door regelmatig met de kaarten te werken, zul je merken dat je niet alleen fysiek verlichting vindt, maar ook emotionele en mentale balans bereikt.

De kracht van deze kaarten gaat verder dan het verlichten van klachten. Ze helpen je om beter te slapen, meer innerlijke rust te ervaren en gemakkelijker te ontspannen. Door deze positieve veranderingen in je leven zul je meer energie krijgen en weer zin hebben in activiteiten waar je voorheen geen fut voor had. Hierdoor geniet je meer van het leven. 

Kortom, deze kaartenset is een waardevol instrument dat je kan helpen om je gezondheid en welzijn op een holistische manier te verbeteren. Wacht niet langer en bestel deze kaartenset  vandaag nog. Ontdek zelf hoe het je leven op een positieve manier kan transformeren en je op weg kan helpen naar een gelukkiger en gezonder leven.

carddeck
it's all in your hands
it's all in your hands
it's all in your hands

Hoe gebruik je deze kaartenset?

Schud de kaarten en leg ze voor je neer

Plaats de kaarten voor je, met het logo naar boven , klaar om ontdekt te worden.

Trek een kaart op gevoel

Laat je intuïtie spreken terwijl je een kaart kiest.

Wat komt er bij je op als je de kaart ziet?

Laat je gedachten en gevoelens stromen terwijl je de afbeelding en tekst op de kaart ziet. 

Lees de bijbehorende tekst in het boekje voor meer inzicht

Open het boekje en lees de tekst met vragen die bij de kaart horen. Laat de woorden diep doordringen en je helpen om beter te begrijpen waarom je juist deze kaart hebt uitgekozen. Ga ermee aan de slag.

Ik vind het boekje met info per kaart erg fijn!

Het zijn niet zomaar kaarten. Samen met dat boekje lijkt het wel therapie. Therapie op afstand.

Nan

De kaarten zijn super! Ik vind ze heel bijzonder. Vooral omdat ze van die praktische bewustzijns oefeningen bevatten. Ze zijn ook mooi.

Het is een prachtig en praktisch carddeck met prachtige kleuren en mooie teksten

Ik moest gewoon even vertellen dat ik heel blij ben met de mooie kaarten. Heb ze meteen iedere dag gebruikt. Ze liggen op een mooi plekje in huis en het voelt al een cadeautje iedere keer. Echt bijzonder.

Voor jezelf & een ander

Doe deze kaartenset cadeau aan jezelf of iemand anders. Geef de set een vast plekje in huis, om elke dag een kaart te trekken.

Wat gaat deze kaartenset jou brengen?

Deze kaartenset gaat je handvatten en inzichten geven waardoor:

  • Je minder klachten ervaart zoals hoofdpijn, pijn in de rug, nek en schouders, maag- en darmklachten.
  • Je minder stress ervaart
  • Je meer energie krijgt
  • Je beter slaapt
  • Je meer rust ervaart
  • Je beter kunt ontspannen
  • Je weer zin hebt om dingen te doen waar je nu geen fut voor hebt
  • Je weer vrolijk bent en meer geniet
it's all in your hands

Voel je je moe en uitgeput, alsof anderen de touwtjes in handen hebben terwijl jij worstelt om je eigen weg te vinden? Het is tijd om jezelf op de eerste plaats te zetten en je eigen behoeften serieus te nemen.

Deze kaartenset is een krachtig hulpmiddel om jou te inspireren en je te helpen meer controle te krijgen over je leven. Als je verlangt naar een energieker leven en meer regie wilt, dan is dit jouw kans!

Wacht niet langer. Gebruik deze kaartenset en laat ons je begeleiden naar een leven waarin jij de hoofdrol speelt. Investeer in jezelf en ontdek de kracht van zelfzorg en groei. Bestel vandaag nog en zet de eerste stap naar een leven vol rust, energie en genieten!

Bestel jouw exemplaar

Ben je klaar om de reis naar om goed voor jezelf te zorgen te beginnen? Koop dan nu jouw eigen exemplaar van deze inspirerende kaartenset voor slechts € 34,95!

En het beste van alles: de verzending is helemaal gratis!

Wacht niet langer. Investeer vandaag in jezelf en laat ons je begeleiden naar een leven vol energie, rust en genieten. Bestel nu en laat de transformatie beginnen!

Hoe wij de handen ineen hebben geslagen

Wij zijn Anja Kessels-van Dael en Irene Bors en wij kennen elkaar van de opleiding psycho energetische therapie en hadden gelijk een klik samen. We volgden regelmatig een workshop bij elkaar en zo kwamen er gesprekken over ons ondernemerschap. Het idee ontstond om onze kennis te delen en dat te verwerken in een kaartenset. We hebben beide onze eigen praktijk, waarin we vrouwen leren om beter voor zichzelf te zorgen. We begeleiden ze naar een betere gezondheid en vitaliteit. En dat doen we met ons eigen specialisme. Onze kennis en ervaring is gebundeld in deze kaartenset.

We zijn met heel veel plezier en enthousiasme deze samenwerking en uitdaging aangegaan en zijn trots op het eindresultaat.

Anja en Irene

Pura Potenza

Locatie

 

St Luciastraat 28,  Weert

Maak een afspraak

 

Neem contact op

Openingstijden

 

Op afspraak

Op zoek naar meer rust en energie? 

In mijn GRATIS e-book lees je precies hoe je dat voor elkaar krijgt.

zelfzorg is geen egoïsme