Pura Potenza

Leer Reiki op mentaal en emotioneel niveau met cursus 2

 

Leer in de Reiki Cursus 2 hoe je niet alleen fysieke, maar ook emotionele en mentale blokkades kunt behandelen. Deze vervolgcursus bouwt voort op de basisprincipes van Reiki 1 en biedt diepgaande kennis om met de universele levensenergie te werken. Ontwikkel je helende krachten verder door je nu in te schrijven.

Reiki 2 is geschikt als je:

• Reiki 1 hebt gevolgd en op zoek bent naar verdieping in Reiki.

• Emotionele en mentale klachten wilt aanpakken met Reiki.

• Reiki behandelingen aan anderen wilt geven.

• Reiki op afstand wilt geven aan anderen.

• De symbolen van Reiki wilt begrijpen en toepassen.

Cursus Reiki 2: wat kun je verwachten?

De Reiki 2 cursus gaat dieper in op heling op emotioneel en mentaal niveau, waaronder weggestopte pijn, trauma’s, karma en patronen. Reiki kan deze aspecten van jezelf helen, zodat je volledig vanuit jouw kern kunt leven.

Wil je persoonlijke groei en ontwikkeling ervaren? Meld je dan nu aan voor de Reiki cursus graad 2! Deze cursus bestaat uit 4 lessen van circa 3 uur, waarin je leert hoe je nog beter vanuit je intuïtie kunt behandelen, door de energie te laten stromen op diepere niveaus.

Tijdens de cursus wordt je ‘afgestemd’, ook wel ‘geïnitieerd’ of ‘ingewijd’ genoemd, waardoor je energiekanaal verder geopend en gereinigd wordt. Je leert drie Reiki symbolen en hoe je deze kunt gebruiken tijdens een Reiki behandeling om de energie nog krachtiger te maken. Je leert ook hoe je een behandeling op afstand kunt geven.

De cursisten krijgen de gelegenheid om elkaar te behandelen en zelf behandeld te worden in een kleine groep. Na afloop van de cursus ontvang je een officieel certificaat waarop staat dat je bent ingewijd in de tweede graad.

Met de kennis en vaardigheden die je tijdens de Reiki 2 cursus hebt opgedaan, kun je jezelf dieper behandelen, een afstandsbehandeling geven en de 3 Reiki symbolen gebruiken om bij te dragen aan de heling van anderen. Geef jouw persoonlijke groei een boost en meld je vandaag nog aan!

Mijn ervaring met Reiki

Ik ben ergens begin 2013 voor het eerst in aanraking gekomen met Reiki. Ik had heel veel last van mijn rug met uitstraling naar mijn benen. Maar er was geen duidelijke oorzaak te vinden en dus ook geen blijvende oplossing.

Ik kwam uiteindelijk bij een manueel therapeut terecht en die werkte ook met Reiki. En binnen 3 behandelingen was ik van mijn klachten af. Ik kon het niet verklaren, maar het hielp echt.

Ongeveer een maand later vroeg een vriendin of ik geen zin had om mee te gaan naar een cursus Reiki. En dat wil de ik wel, want ik was nieuwsgierig hoe dat nou werkte.

Dus waar ik eerst nog nooit van Reiki had gehoord, kwam ik het in 2 maanden al 2x op mijn pad. Toeval? Ik denk het niet.

 Ik ben begonnen aan de cursus reiki graad 1 en wat gebeurde er mooie dingen:

  • Ik werd er super rustig van, kon me veel beter ontspannen, er ging een wereld voor me open wat energie allemaal kan doen en er vielen veel puzzelstukjes op zijn plaats.
  • Ik leerde hoe ik er bepaalde klachten mee kon verminderen (en natuurlijk blijft de reguliere zorg hier ook bij nodig).
  • Ik leerde hoe ik met mijn energie om kon gaan en dat ik daardoor minder snel moe was of me leeggezogen voelde.
  • Ik leerde dat er emoties mee aangeraakt kunnen worden en hoe ik die kon plaatsen, loslaten en er niet in bleef hangen.
  • Ik leerde naar mijn lichaam te luisteren en wist wat het me te zeggen had. Daar kon ik dan weer op anticiperen.
  • Ik leerde op een holistische manier naar mezelf kijken, dus niet alleen naar de klacht maar ook naar de achterliggende oorzaak.
  • Ik leerde hoe ik er anderen mee kon helpen en dat ik dat super gaaf vind om te doen. Dat ik daar blij van word en enorm van geniet.
  • Ik leerde dat ik nog veel meer te weten wilde komen over hoe energie werkt en dat ik hierin verder wilde gaan. Het heeft me uiteindelijk gebracht tot waar ik nu sta. Het runnen van een eigen praktijk, het zijn van een Reiki master en deze mooie techniek te mogen leren aan anderen. Dit alles had ik nooit ontdekt als Reiki niet op mijn pad was gekomen.

Dus ik ben heel dankbaar dat Reiki op mijn pad heeft gekruist en dat het me geholpen heeft in mijn groei.

Inmiddels ben ik Reiki Master en mag ik jou deze mooie techniek leren.

Kom in actie!

Ben jij klaar om jouw Reiki ervaring naar een hoger niveau te tillen? Reiki 2 is de perfecte volgende stap voor jou! Je gaat aan de slag met het mentale en emotionele stuk, waardoor je een laagje dieper gaat om nog dichter bij jezelf te komen. Door deze verdieping breng je jouw energie nog meer in balans, zodat je meer rust kunt ervaren en energie overhoudt om volop van het leven te genieten. Klinkt dat niet geweldig?

Meld je vandaag nog aan voor de Reiki 2 cursus en geef jouw persoonlijke groei een boost!

 

Voor je een besluit neemt.

Er komt geen beter moment. Het wordt niet rustiger. Er zal altijd ‘gedoe’ zijn. Pak nu je moment en gun het jezelf. Ga het gewoon doen. Of blijf je je achter je excuses verschuilen?

Het gehele programma vraagt slechts een investering van € 270,– * en dit zit er allemaal in:

  • 4 lessen van ca 3 uur
  • 1 inwijding

* Alle bedragen zijn incl BTW. Door aanschaf van het programma verklaar je akkoord te gaan met de Algemene Voorwaarden van Pura Potenza 

Ervaring Reiki cursus 2: persoonlijke verhalen

Na het volgen van Reiki 1 cursus, verlangde ik naar meer…
Reiki 2 cursus heeft mij meer verdieping gebracht, er zijn ontzettend veel mogelijkheden waarvoor je Reiki kunt gebruiken en geven.
Zo mooi om dit te ervaren tijdens de cursusdagen en het oefenen thuis.
Opnieuw is er tijdens de cursusdagen alle aandacht voor je eigen ervaring en ruimte om vragen te stellen.
Nu is het aan mij om mijzelf hierin verder te ontwikkelen. Fijn om te weten dat ik altijd met vragen terecht kan bij Irene.
Wie weet ga ik in de toekomst ook het vervolg Reiki 3a volgen.

Dankjewel Irene

Ilse

Ik heb na het afronden van reiki 1 niet lang hoeven na te denken om ook met de reiki 2 cursus te starten. Ik was heel nieuwsgierig hoe ik iemand op afstand zou kunnen helpen.
Deze techniek gebruik ik nu met regelmaat. Het voordeel bij reiki is dat je met toestemming van de ander je toch een bijdrage kan leveren aan zijn of haar gezondheid.

De energie komt op de plek waar het nodig is. Of het nu ontspanning is of een pijnlijke plek.

Ik zal nog veel moeten oefenen, maar ik weet zeker dat ik buiten mijzelf ook veel andere mensen blijer kan maken.

Ellen

Ruim 25 jaar geleden heb ik een een Reiki 1 cursus gevolgd. Hierna heb ik er jaren niets meer mee gedaan.
De laatste tijd kwam ik Reiki steeds tegen op mijn pad. Ik ging googelen en kwam al snel uit op de website van Irene, Pura Potenza. Haar site sprak mij meteen aan en heb mij aangemeld voor de cursus Reiki 1.
De eerste les voelde meteen goed. In een kleine setting zorgt Irene voor een warme, ontspannen en open sfeer. Er is genoeg ruimte voor vragen, ook je ‘eigen verhaal’ mag er zijn.
Door het oefenen op mijzelf voel ik een positieve verandering in mijn lichaam. Het geeft mij een moment van rust en ontspanning en ik voel de energie in mijn lichaam weer doorstromen.
Ik ben zo enthousiast geworden, dat ik me al opgegeven heb voor Reiki 2.

Ilse

Binnenkort start ik bij jou met de Reiki 2 cursus. Voor mij een moment om weer eens stil te staan bij de Reiki 1 cursus en wat dit voor mij heeft opgeleverd. Ik vond de cursus heel prettig om te volgen. Het was allemaal heel laagdrempelig en jouw natuurlijke rust met af en toe een prikkelende vraag gaf mij de nodige inspiratie. Al tijdens en na afloop van de cursus ben ik Reiki in praktijk gaan brengen en heb anderen en mijzelf mogen helpen. Ik zie uit naar Reiki 2 en de verdere inwijding in de Reiki beginselen en technieken.

Marcel

Ik was al langer op zoek naar een juiste plek om een Reiki cursus te volgen. Via Instagram kwam ik op de site van Pura Potenza. Het sprak me meteen aan. Het goede gevoel wat ik had bij Irene, bleek te kloppen. Een heel fijn persoon. De cursus geeft ze met veel passie. Ze is heel kundig in wat ze doet. Onlangs heb ik mijn 1e Reiki graad behaald. En is de cursus voor Reiki 2 inmiddels geboekt.  Reiki geeft me heel veel rust, ben me bewuster geworden van mijn eigen lichaam, ik voel me een heel ander mens. Ik kan iedereen de Reiki cursus van Irene aanraden. 

Susan

Veel gestelde vragen

Wanneer is deze cursus?

De data voor de eerstvolgende cursus zijn

Data zijn nog niet bekend

allemaal van 9.30 tot ca 12.30 uur

 

 

Hoeveel tijd ben ik gemiddeld per week bezig met dit traject

Je hebt 4 keer een les van ca 3 uur. Er zit steeds 2 weken tussen de lessen in. Het is de bedoeling dat je dagelijks jezelf een reikibehandeling geeft. Blokkeer die tijd vast in je agenda.

Wat als ik een keer niet kan?

Je weet van te voren de data, zet deze vast in je agenda. Omdat we de cursus met meerdere mensen doen, is het niet mogelijk om met data te schuiven.

Krijg je dit vergoed?

Dit traject wordt niet vergoed door de zorgverzekeraar. Maar je kunt op je werk eens vragen of er budget is voor opleiding voor persoonlijke ontwikkeling. Als jij je energiek en goed voelt, is de kans op ziekte en uitval kleiner en dat scheelt je werkgever ook verzuimkosten.

Pura Potenza

Locatie

 

St Luciastraat 28,  Weert

Maak een afspraak

 

Neem contact op

Openingstijden

 

Op afspraak

Op zoek naar meer rust en energie? 

In mijn GRATIS e-book lees je precies hoe je dat voor elkaar krijgt.

zelfzorg is geen egoïsme