Ervaar rust en balans met een Reiki behandeling

Ontdek de voordelen van een Reiki behandeling. Verlicht pijn, stress en vermoeidheid. Maak een afspraak en ervaar het zelf.

Reikibehandeling

Hoe kan Reiki jouw welzijn verbeteren?

Reiki is een eeuwenoude Japanse geneeswijze die gebruik maakt van universele levensenergie om het lichaam en de geest in balans te brengen. Een Reikibehandeling kan jouw energie weer in balans brengen door handoplegging op verschillende plekken op het lichaam. De energie werkt op fysiek, mentaal en emotioneel niveau en het doel van de behandeling is om energieblokkades op te heffen en het zelfherstellend vermogen van het lichaam te activeren.

Door het in balans brengen van de energie, kan een Reikibehandeling diepe ontspanning en rust bieden. Dit kan helpen bij het verminderen van stress en angstgevoelens en het verbeteren van slaapproblemen. Bovendien kan Reiki als aanvulling op reguliere medische behandelingen worden ingezet om het genezingsproces te ondersteunen.

Of je nu worstelt met fysieke pijn, stress, angst of een ander probleem, Reiki kan jou helpen bij het herstellen van de balans in jouw energie en het bereiken van optimale gezondheid en welzijn.

Je kunt je vast nog wel die keer herinneren dat je als kind gevallen bent en dat je vader of moeder een hand op die pijnlijke plek legde. Onbewust gaf dat verlichting en troost!

Het resultaat van een reikibehandeling kan verschillen per persoon en behandeling.

Reiki-behandeling: Positieve effecten op welzijn

Reiki is een eeuwenoude Japanse geneeswijze die kan bijdragen aan een verbeterd welzijn. Bij een reikibehandeling wordt gebruik gemaakt van universele levensenergie om lichaam en geest in balans te brengen. Hoewel sommige mensen direct verlichting ervaren, kan het bij anderen enige tijd duren voordat het effect van de behandeling merkbaar is. Over het algemeen kan men de volgende positieve effecten ervaren:

  • Ontspanning: Een reikibehandeling kan zorgen voor diepe ontspanning van lichaam en geest.
  • Vermindering van klachten: Reiki kan helpen bij het verminderen van verschillende klachten, zoals pijn, vermoeidheid, stress, angst en depressie.
  • Verbeterde slaap: Door de ontspanning die een reikibehandeling geeft, kan het bijdragen aan een betere slaap.
  • Verhoogde energie: Reiki kan zorgen voor meer energie en vitaliteit.
  • Emotionele balans: Een behandeling kan bijdragen aan meer emotionele balans en het verwerken van emoties.

Een reikibehandeling kan bijdragen aan meer balans en welzijn in het leven. Het kan helpen bij het vinden van innerlijke rust en het vergroten van zelfbewustzijn en zelfvertrouwen. Benieuwd naar wat Reiki voor jou kan betekenen? Neem gerust contact op. Ik bied reikibehandelingen aan en geef ook reikicursussen waarin je leert hoe je zelf met energie kunt werken.

Reiki behandeling: Wat kun je verwachten?

Een Reiki behandeling is een Japanse geneeswijze waarbij gebruik wordt gemaakt van universele levensenergie om lichaam en geest in balans te brengen. Tijdens de behandeling worden de handen op verschillende plekken op het lichaam gelegd om de energie weer in balans te brengen. Dit werkt op fysiek, mentaal en emotioneel niveau en heeft als doel om energieblokkades op te heffen en het zelfherstellend vermogen van het lichaam te activeren.

Het resultaat van een Reiki behandeling verschilt per persoon en behandeling, en kan direct of na enige tijd merkbaar zijn. Over het algemeen kan ontspanning, vermindering van klachten, verbeterde slaap, verhoogde energie en vitaliteit, en emotionele balans worden ervaren. Het kan dus bijdragen aan meer balans en welzijn in het leven. Benieuwd naar wat Reiki voor jou kan betekenen? Neem gerust contact op voor meer informatie of om een afspraak te maken. Ik bied Reiki behandelingen aan en geef ook Reiki cursussen, waarin je leert hoe je zelf met energie kunt werken.

Veel gestelde vragen

1.

Hoe lang duurt een Reiki behandeling?

Een Reiki behandeling duurt ongeveer 60 minuten. 

2.

Wat kost een Reikibehandeling?

Een Reiki behandeling kost € 42,50. Je kunt dit contant betalen (het liefst gepast) of ik stuur een betaalverzoekje. Pinnen is niet mogelijk.

Per 15 november kost een behandeling € 45,00

3.

Hoe maak een afspraak?

Je kunt online een afspraak boeken via de button op deze pagina. 

Je mag ook bellen of appen naar 06-48276975 of een mail sturen naar info@purapotenza.nl

4.

Wat neem ik mee?

Je hoeft niets mee te nemen voor een Reiki behandeling

Voordat ik naar Pura Potenza ging voelde ik mij al een paar maanden futloos en gedemotiveerd. Ik voelde me burned out. Ik ging rondkijken voor natuurlijke geneeskunde en kwam zo bij haar terecht. Ze had al snel plek voor de eerste afspraak. Ik kreeg eerst uitleg over wat het inhield en wat ze ging doen, vervolgens begonnen we. Tijdens de eerste behandeling voelde ik het al gelijk. Na de behandeling merkte ik ook direct verschil! Na inmiddels drie behandelingen voel ik mij weer energieker en gemotiveerd. Iris zelf is een vriendelijke vrouw die je gelijk op je gemak laat voelen. Ik raad het zeker iedereen aan want je kan bijna voor elke lichamelijke klacht bij haar terecht.

Jaicey

Op een open en onbevangen manier ging ik de behandelingen in bij Irene. Bijzonder wat er na een paar minuten al gebeurde.

Ik voelde dat mijn lichaam helemaal reageerde op de reikibehandeling.  Het fijne is dat Irene zonder het te verklaren of iets aan te hangen van wat het is, me het liet voelen. Daardoor voelde ik dat er heel veel spanning uit het lichaam kon stromen en dat mijn lichaam warm werd. Na de behandeling en ook de weken erna voelde ik me heel ontspannen, open en energiek.

Nu bezoek ik maandelijks Irene voor een Reikibehandeling en het brengt me steeds weer nieuwe inzichten en steeds mag ik wat loslaten.

Voel me als herboren.

Ingrid

”Ik ben voornamelijk terecht gekomen bij Irene met vermoeidheidsklachten. Hier loop ik al een tijdje mee rond en ik kreeg er de vinger maar niet achter. Op aanraden van familie heb ik een aantal Reiki behandelingen genomen. Dit was geheel nieuw voor mij, ik had er wel eens van gehoord maar had het nog nooit meegemaakt.

Als ik een behandeling heb gehad voel ik me meestal direct al een stuk positiever en relaxter. Dit werkt vaak nog een tijdje door. Ook denkt Irene graag met je me over wat je zelf nog kan bijdragen aan het punt dat je wilt verbeteren.

Inmiddels lukt het me steeds beter te luisteren naar mijn eigen lichaam en mijn vermoeidheid onder controle te krijgen.’’

Roan

Fijne behandeling. Bij Irene voelde ik me meteen op m’n gemak.

Dewi

Diverse keren heb ik een reiki behandeling ondergaan. Het geeft je rust en energie tegelijk. Na de behandeling voel je je heerlijk ontspannen. De sfeer is relaxt. De behandeling vindt plaats in een knusse behandelkamer. 

Roy

Irene werkt vanuit haar eigen ervaringen, interesse en opleiding vol passie. Op een rustige wijze laat ze je kennismaken met meditatie, reiki, roos reading etc. Dit doet ze zowel in een kleine groep in huiselijke kring als bij bedrijven, waarbij medewerkers hun momenten van ontspanning en “bewust-zijn” ervaren o.a. door eenvoudige ademhalingsoefeningen. Je zit lekkerder in je vel. Gun het jezelf of je medewerker. Een mooi cadeau voor de komende feestdagen of zomaar omdat je het verdient!

Gerry

Een vrije dag, je rijk voelen, een hobby oppakken die al heel lang stil lag. Genieten!

Dit n.a.v. een paar reikibehandelingen.

Nan

Blij dat ik de keuze heb gemaakt Reiki sessies bij Irene te doen!
Ik kwam bij Irene terecht met depressie, paniekklachten en nog een tal van andere klachten. Ik was volledig uit balans en had weinig eigenliefde meer, ook ging het erg moeizaam in mijn dagelijks leven.
Na een aantal behandelingen ben ik weer meer in mijn kracht komen te staan en gaan de dagelijkse handelingen weer minder moeizaam en meer vanzelfsprekend. Heb in een korte tijd meer gedaan gekregen dan voor de behandelingen. Ik leef weer meer vanuit mijn hart dan vanuit mijn hoofd.
Elke behandeling heb ik als zeer speciaal ervaren, de adviezen, haar kundigheid, liefde en zorgzaamheid heeft mij diep geraakt. Ik voelde me meteen op mijn gemak bij haar en in haar knusse praktijk ruimte.
Mijn dankbaarheid is groot.
 
Dankjewel voor de goede zorgen, lieve Irene!

 

Melissa

Hoi Irene, ik wilde even laten weten dat ik me echt heel goed voel. Je reiki kracht is echt heel krachtig. Ik verheug me op de volgende reikibehandeling. Ik heb het gevoel dat ik weer de oude ben. En dat ik niet meer de hele dag pieker.

 

Ik ben bij pura portenza gekomen door een tip van iemand die zei dat reiki helpend kan zijn m.b.t mijn vermoeidheid. Ik had geen verwachting. Irene zorgde meteen dat ik mij op mijn gemak voelde. Ik heb fijne tips gekregen. Na de behandeling voelde ik mij rustig. Ik ga nu voelen hoe verder en wat het mij brengt.

Luisteren naar mijn lichaam.

 

Renée

Pura Potenza

Locatie

 

St Luciastraat 28,  Weert

Maak een afspraak

 

Neem contact op

Openingstijden

 

Op afspraak

Op zoek naar meer rust en energie? 

In mijn GRATIS e-book lees je precies hoe je dat voor elkaar krijgt.

zelfzorg is geen egoïsme