Referenties

Laat mij je leren om je weer energiek te voelen en te blijven

 

Irene Bors

Psycho energetische therapeut, Reikimaster, meditatietrainer en levensgenieter

 

WIL JIJ MEER TIJD EN ENERGIE OM LEUKE DINGEN TE DOEN?

Met een flinke burn-out ben ik bij Irene terecht gekomen. Ik ken Irene en was op de hoogte van haar praktijk omdat ik bijna om de hoek woon.

Haar Reikibehandelingen hebben mij rust en ontspanning gegeven. Tijdens de persoonlijke gesprekken voelde ik me begrepen en gehoord. Haar praktijkruimte voelt veilig en vertrouwd.

Het “huiswerk” maken was niet altijd gemakkelijk, maar wel vaak een eye opener.
De handvatten die ze heeft aangedragen hebben me echt geholpen.

Het gaat steeds beter met me, maar zal zelf de schouders er onder moeten blijven zetten. Gelukkig kan ik altijd terug blijven pakken op de lessen of een behandeling inplannen als ik het nodig zou hebben. Dat is een fijn gevoel.

Dank je wel Irene!

Na het volgen van Reiki 1 cursus, verlangde ik naar meer…
Reiki 2 cursus heeft mij meer verdieping gebracht, er zijn ontzettend veel mogelijkheden waarvoor je Reiki kunt gebruiken en geven.
Zo mooi om dit te ervaren tijdens de cursusdagen en het oefenen thuis.
Opnieuw is er tijdens de cursusdagen alle aandacht voor je eigen ervaring en ruimte om vragen te stellen.
Nu is het aan mij om mijzelf hierin verder te ontwikkelen. Fijn om te weten dat ik altijd met vragen terecht kan bij Irene.
Wie weet ga ik in de toekomst ook het vervolg Reiki 3a volgen.

Dankjewel Irene

 

Ilse

Ruim 25 jaar geleden heb ik een een Reiki 1 cursus gevolgd. Hierna heb ik er jaren niets meer mee gedaan.
De laatste tijd kwam ik Reiki steeds tegen op mijn pad. Ik ging googelen en kwam al snel uit op de website van Irene, Pura Potenza. Haar site sprak mij meteen aan en heb mij aangemeld voor de cursus Reiki 1.
De eerste les voelde meteen goed. In een kleine setting zorgt Irene voor een warme, ontspannen en open sfeer. Er is genoeg ruimte voor vragen, ook je ‘eigen verhaal’ mag er zijn.
Door het oefenen op mijzelf voel ik een positieve verandering in mijn lichaam. Het geeft mij een moment van rust en ontspanning en ik voel de energie in mijn lichaam weer doorstromen.
Ik ben zo enthousiast geworden, dat ik me al opgegeven heb voor Reiki 2.

Dankjewel Irene

Ilse

Binnenkort start ik bij jou met de Reiki 2 cursus. Voor mij een moment om weer eens stil te staan bij de Reiki 1 cursus en wat dit voor mij heeft opgeleverd. Ik vond de cursus heel prettig om te volgen. Het was allemaal heel laagdrempelig en jouw natuurlijke rust met af en toe een prikkelende vraag gaf mij de nodige inspiratie. Al tijdens en na afloop van de cursus ben ik Reiki in praktijk gaan brengen en heb anderen en mijzelf mogen helpen. Ik zie uit naar Reiki 2 en de verdere inwijding in de Reiki beginselen en technieken.

Marcel

Meerdere Reiki behandelingen mogen ontvangen van Irene en de reiki I cursus gevolgd bij haar. En wauw wat een ervaringen die mijn leven letterlijk veranderd hebben. Van zeer diep in de put en volledig uit balans zijn, tot weer volledig in de bloei en vooruitgang op veel gebieden. Dankjewel dat mijn nieuwe reis bij jouw mocht beginnen en nog volop in ontwikkeling is met de reiki II cursus!

Melissa

Ik kende Irene al en heb bij haar een aantal Reiki behandelingen gehad. Zo heb ik mogen ervaren wat Reiki doet. Het helpt me echt om mijn balans te vinden en te houden.

Daarom voor mij een logisch vervolg om de cursus reiki te volgen.

Heerlijk hoe Irene de cursus geeft. Vanuit volle aandacht en vanuit openheid. Het gevoel van vertrouwen dat Irene weet te creëren geeft ook mij het vertrouwen om me echt open te stellen en te ervaren. Ze durft zelf ook haar kwetsbaarheid te laten zien en dat is tegelijkertijd ook haar grote kracht.

Tijdens de cursus leerde ik nog op een dieper niveau te ervaren wat Reiki met je doet. Er kwamen dingen naar boven en die werden zo voelbaar. Daardoor heb ik op diepere lagen echt wat mogen loslaten en is er meer rust gekomen  in mij. Ook ben ik me er zo van bewust geworden wat energie doet. Hoe ik ongemerkt de energie van anderen overneem en ook hoe ik het nu weer kan teruggeven of afschermen.

 De reiki geef ik aan mezelf en dat wat ik heb mogen leren en ervaren helpt mij elke dag opnieuw om dichter bij mezelf te kunnen blijven.

Daarom volgt logischerwijs de volgende stap naar Reiki 2.

 Kijk er alweer naar uit

Ingrid

Mijn vriendin is bij jou geweest voor een sessie en dat heeft haar veel inzichten gegeven en mij heel nieuwsgierig gemaakt naar wat jij voor mij zou kunnen betekenen.

”Ik wilde graag kennis maken met mediteren en kwam via berichtgeving op facebook terecht bij Pura Potenza en de cursus leren mediteren. In drie avonden leerde Irene van Pura Potenza me de basis van meditatie, wat het voor me kon doen en welke soorten meditatie er zijn. De lessen waren laagdrempelig ingestoken, en door de persoonlijke aandacht, voelde ik me volledig op mijn gemak.

Wat ik vooral geleerd heb is dat er niet maar een juiste manier van mediteren is, maar dat iedereen zijn eigen modus kan vinden in mediteren. Het helpt mij om te ontspannen en me af te sluiten van allerlei prikkels van buitenaf. Voor iedereen die niet zomaar zelf aan de slag wil, is de cursus leren mediteren van Irene/Pura Potenza een fijne manier om kennis te maken met meditatie, een manier die ik graag aanbeveel..”

Nicky Fischer

Een vriendin van me tipte me voor een meditatie cursus bij Irene. Ik heb vaak een druk hoofd en heb moeite om tot mijn eigen gevoel/emotie te komen. Dus die cursus leek me wel interessant. Ik was vooral heel nieuwsgierig maar ook een beetje bang dat ik allerlei dingen moest voelen en ervaren. Dat heeft Irene me de eerste les al geleerd dat niks moet. Alles wat voorbij komt is oké. Zelfs dansende Bollywood filmsterren whahahahaha. Irene is duidelijk en nuchter met haar uitleg, niks geen zweverige praat en dat maakt het ook prettig en begrijpelijk. Ik ben blij dat ik mezelf nu regelmatig zo’n rust moment gun. Als ik een paar dagen geen meditatie heb gedaan merk ik dat ik het gemist heb. Fijn ook dat de ‘druk’ er af is dat ik iets bijzonders of speciaals moet voelen.

Wendy

Een meditatiecursus volgen bij Irene is een bijzondere ervaring. Irene is zeer gedreven en weet je op een professionele en prettige manier in te wijden in de wereld van de meditatie. Voor mij was het mijn eerste ervaring hiermee en het was echt een ‘eye-opener’. Zeer leerzaam en voor iedereen aan te raden om een cursus te gaan volgen bij Irene. 

Irene

Als mooie aanvulling op diverse andere opleidingen wilde ik graag meer weten over de werking en toepassing van Reiki. Via Internet ben ik bij Irene – Pura Potenza uitgekomen. De duidelijke website, het heldere aanbod en het fijne contact voorafgaand aan de cursus waren voor mij reden om me op te geven en in 4 lesochtenden in een kleine intieme setting met elkaar aan de slag te gaan. De manier waarop Irene stapsgewijs de lesdagen invult, waarbij er altijd voldoende tijd en ruimte is voor ieders persoonlijke verhaal, heb ik als zeer prettig ervaren. De ervaring van Irene in combinatie met haar persoonlijkheid zorgen ervoor dat de lessen zowel inhoudelijk als qua sfeer erg fijn zijn om bij te wonen. Mooi om de helende energie van Reiki zelf te ervaren en daarnaast ook te kunnen doorgeven aan ander. Dit zorgt ervoor dat er ruimte en aandacht ontstaat voor gevoelen en ervaringen die ergens (onbewust) opgeslagen zitten. Meer uit het hoofd en in je lijf, een aanrader voor iedereen dit wil ervaren!

Elke

Ik heb na het afronden van reiki 1 niet lang hoeven na te denken om ook met de reiki 2 cursus te starten. Ik was heel nieuwsgierig hoe ik iemand op afstand zou kunnen helpen.
Deze techniek gebruik ik nu met regelmaat. Het voordeel bij reiki is dat je met toestemming van de ander je toch een bijdrage kan leveren aan zijn of haar gezondheid.

De energie komt op de plek waar het nodig is. Of het nu ontspanning is of een pijnlijke plek.

Ik zal nog veel moeten oefenen, maar ik weet zeker dat ik buiten mijzelf ook veel andere mensen blijer kan maken.

Ellen

Altijd al nieuwsgierig naar Reiki, en wat het met je doet. Na mijn eerste behandeling bij Irene was ik verkocht. Je voelt je ontspannen en hebt meer energie. Ik heb mij meteen ingeschreven voor de cursus Reiki 1.

Met de Reiki cursus leer je van Irene in een ontspannen en op een rustige manier hoe je jezelf kan behandelen, maar ook leer je de basis om anderen te behandelen.

In eerste instantie was het mijn doel om puur mijzelf positieve energie te geven, maar dit wil ik niet voor mezelf houden. Iedereen verdiend meer energie, want in deze drukke maatschappij kunnen we dit wel gebruiken.

Ellen

Ik was al langer op zoek naar een juiste plek om een Reiki cursus te volgen. Via Instagram kwam ik op de site van Pura Potenza. Het sprak me meteen aan. Het goede gevoel wat ik had bij Irene, bleek te kloppen. Een heel fijn persoon. De cursus geeft ze met veel passie. Ze is heel kundig in wat ze doet. Onlangs heb ik mijn 1e Reiki graad behaald. En is de cursus voor Reiki 2 inmiddels geboekt.  Reiki geeft me heel veel rust, ben me bewuster geworden van mijn eigen lichaam, ik voel me een heel ander mens. Ik kan iedereen de Reiki cursus van Irene aanraden. 

Susan

De adviezen die – bijvoorbeeld in haar nieuwsbrieven of social media bericht deelt, zetten je aan tot denken. Zo dacht ik altijd dat mediteren minimaal een halfuur moest duren. Nu weet ik beter, kan ik het ook vaker inplannen en ervaar ik de voordelen. Ik kan nog steeds stressen, maar ik het kan het ook onderbreken door een korte meditatie. Ik zie de dingen daarna weer in een ander licht.

Gabrielle

Blij dat ik de keuze heb gemaakt Reiki sessies bij Irene te doen!
Ik kwam bij Irene terecht met depressie, paniekklachten en nog een tal van andere klachten. Ik was volledig uit balans en had weinig eigenliefde meer, ook ging het erg moeizaam in mijn dagelijks leven.
Na een aantal behandelingen ben ik weer meer in mijn kracht komen te staan en gaan de dagelijkse handelingen weer minder moeizaam en meer vanzelfsprekend. Heb in een korte tijd meer gedaan gekregen dan voor de behandelingen. Ik leef weer meer vanuit mijn hart dan vanuit mijn hoofd.
Elke behandeling heb ik als zeer speciaal ervaren, de adviezen, haar kundigheid, liefde en zorgzaamheid heeft mij diep geraakt. Ik voelde me meteen op mijn gemak bij haar en in haar knusse praktijk ruimte.
Mijn dankbaarheid is groot.
 
Dankjewel voor de goede zorgen, lieve Irene!
Melissa

Ik ben blij dat ik contact met je opgenomen heb. Het was het zetje in de juiste richting.
=> Mijn leven is behoorlijk veranderd momenteel. Irene heeft me begeleid naar een rustiger vaarwater nadat ik uit een woeste zee kwam. Ik zoek/zocht mezelf en mijn kern. Dit na een heftige periode op relatiegebied en het overlijden van mijn vader. Door diverse oefeningen, benaderingen en handvaten kan ik zeggen dat ik heel goed op weg ben. Het moment om hulp in te roepen, was het juiste zetje in de goede richting.
Mijn concentratie en focus zijn terug. Privé en werk zijn meer in balans. Nu verder gaan met alles wat ik tot nu toe geleerd heb. Voeten plat op de grond, blijven aarden in situaties van stress of onrust, wegpuffen van spanning.
Over een tijdje wil de cursus Intuïtieve ontwikkeling gaan doen als extra steun in de rug.
Ik kan Irene van harte aanbevelen met haar praktische, nuchtere en doortastende aanpak. Ze ondersteund ook met Reiki en meditatie.
Vivian

Ik ben bij pura portenza gekomen door een tip van iemand die zei dat reiki helpend kan zijn m.b.t mijn vermoeidheid. Ik had geen verwachting. Irene zorgde meteen dat ik mij op mijn gemak voelde. Ik heb fijne tips gekregen. Na de behandeling voelde ik mij rustig. Ik ga nu voelen hoe verder en wat het mij brengt.
Luisteren naar mijn lichaam.
Renee

Ik heb met heel veel plezier de meditatietraining van Irene mogen meemaken. Irene weet op een zeer plezierige, overtuigende, rustgevende en professionele manier de kunst en voordelen van meditatie over te brengen. Haar kennis en ervaring in combinatie met haar empathisch vermogen zorgt ervoor dat iedereen zich snel op haar gemak voelt tijdens de training met als gevolg een goed eindresultaat. Een “must have” voor iedereen en een mooie aanvulling als bedrijf op het gebied van personeelsvoorzieningen.
Pierre

Irene heeft mij diverse keren een reiki behandeling gegeven. Dit helpt me om heerlijk te ontspannen. het stressgevoel verdwijnt en het geeft me nieuwe energie.
Roy

Voordat ik naar Pura Potenza ging voelde ik mij al een paar maanden futloos en gedemotiveerd. Ik voelde me burned out. Ik ging rondkijken voor natuurlijke geneeskunde en kwam zo bij haar terecht. Ze had al snel plek voor de eerste afspraak. Ik kreeg eerst uitleg over wat het inhield en wat ze ging doen, vervolgens begonnen we. Tijdens de eerste behandeling voelde ik het al gelijk. Na de behandeling merkte ik ook direct verschil! Na inmiddels drie behandelingen voel ik mij weer energieker en gemotiveerd. Iris zelf is een vriendelijke vrouw die je gelijk op je gemak laat voelen. Ik raad het zeker iedereen aan want je kan bijna voor elke lichamelijke klacht bij haar terecht.

Jaicey

Lang geleden heb ik zelf een reiki behandeling gehad en altijd dacht ik
dat wil ik ook kunnen.
Maar het kwam er nooit van tot ik op de website van Pura Potenza belande
en me spontaan opgaf voor Reiki I

Inmiddels heb ik deze afgerond. Het waren 4 bijzondere en leerzame
ochtenden. Met heel speciale ervaringen.

Dank je wel Irene voor het bijbrengen van de “kunst” van Reiki.

Gisela

Hoi Irene,
over complimenten gesproken : ik heb het volgens mij niet tegen jou gezegd toen in de cursus die ik bij je gevolgd hebt laatst, maar ik vind dat je elke les professioneel gedaan hebt.
Mogelijk had je voorafgaand aan een les een keer niet zon fijne dag gehad of had je er mss zelfs ook en keertje minder zin in, maar daar heb ik geen enkele keer wat van gemerkt.
Dus : chapeau !
Ik heb trouwens nog steeds veel baat bij wat ik geleerd heb

3 avonden meditatie cursus gedaan bij Irene, zulke goede tips gekregen.
En heerlijk ontspannen weer naar huis…
‘n echte aanrader deze korte cursus voor mensen die af en toe ‘n ontspanmomentje
nodig hebben of voor slechte slapers.
Helemaal super!
Robertha

“Op een open en onbevangen manier ging ik de behandelingen in bij Irene. Bijzonder wat er na een paar minuten al gebeurde.⁠ ⁠ Ik voelde dat mijn lichaam helemaal reageerde op de reikibehandeling. Het fijne is dat Irene zonder het te verklaren of iets aan te hangen van wat het is, me het liet voelen. Daardoor voelde ik dat er heel veel spanning uit het lichaam kon stromen en dat mijn lichaam warm werd. Na de behandeling en ook de weken erna voelde ik me heel ontspannen, open en energiek.⁠ ⁠ Nu bezoek ik maandelijks Irene voor een Reikibehandeling en het brengt me steeds weer nieuwe inzichten en steeds mag ik wat loslaten.⁠ ⁠ Voel me als herboren.”⁠
Ingrid

Irene werkt vanuit haar eigen ervaringen, interesse en opleiding vol passie. Op een rustige wijze laat ze je kennismaken met meditatie, reiki, roos reading etc. Dit doet ze zowel in een kleine groep in huiselijke kring als bij bedrijven, waarbij medewerkers hun momenten van ontspanning en “bewust-zijn” ervaren o.a. door eenvoudige ademhalingsoefeningen. Je zit lekkerder in je vel. Gun het jezelf of je medewerker. Een mooi cadeau voor de komende feestdagen of zomaar omdat je het verdient!
Gerry

Fijne behandeling. Bij Irene voelde ik me meteen op m’n gemak.
Dewi

Hoi Irene, ik wilde even laten weten dat ik me echt heel goed voel. Je reiki kracht is echt heel krachtig. Ik verheug me op de volgende reikibehandeling. Ik heb het gevoel dat ik weer de oude ben. En dat ik niet meer de hele dag pieker.

”Ik ben voornamelijk terecht gekomen bij Irene met vermoeidheidsklachten. Hier loop ik al een tijdje mee rond en ik kreeg er de vinger maar niet achter. Op aanraden van familie heb ik een aantal Reiki behandelingen genomen. Dit was geheel nieuw voor mij, ik had er wel eens van gehoord maar had het nog nooit meegemaakt.

Als ik een behandeling heb gehad voel ik me meestal direct al een stuk positiever en relaxter. Dit werkt vaak nog een tijdje door. Ook denkt Irene graag met je me over wat je zelf nog kan bijdragen aan het punt dat je wilt verbeteren.

Inmiddels lukt het me steeds beter te luisteren naar mijn eigen lichaam en mijn vermoeidheid onder controle te krijgen.’’

Roan

Pura Potenza

Locatie

 

St Luciastraat 28,  Weert

Maak een afspraak

 

Neem contact op

Openingstijden

 

Op afspraak

Op zoek naar meer rust en energie? 

In mijn GRATIS e-book lees je precies hoe je dat voor elkaar krijgt.

zelfzorg is geen egoïsme