Pura Potenza

Hoe zou het voor jou zijn als je je weer uitgerust en energiek voelt?

Herken je dit?

 Je bent iemand die graag met mensen omgaat. Dingen regelen en oplossingen bedenken zijn jouw sterke punten. Zelfs op je werk ben je vooral voor anderen bezig. En dat is ook de reden waarom familie en vrienden vaak bij je aankloppen. Helpen en anderen blij maken, daar geniet jij van. Dat maakt jou blij. Daar leef jij voor.

 Maar de laatste tijd wordt het zorgen voor en helpen van anderen je te veel. Je hebt er geen energie meer voor. Je voelt je alleen nog maar moe. Had je maar eens tijd voor jezelf om even lekker op te laden.

 Op je werk wordt de werkdruk alsmaar groter. Je word er geleefd. Je bent alleen nog maar brandjes aan het blussen. Je staat de hele tijd op scherp en bent de hele tijd flexibel om je steeds aan de situatie aan te passen. Tijdens je lunch ren je naar de supermarkt. Je moet nog wat te eten halen voor vanavond. Je had liever even rustig je lunch op willen eten en een beetje uit willen rusten van de drukke ochtend. Na een werkdag ben je doodop.

 Na je werk moet je ook nog even naar de stad om een verjaardagscadeautje te halen voor je zus. Jij hebt altijd leuke ideeën zegt iedereen en je zorgt hier al jaren voor. Iedereen vind het heel vanzelfsprekend dat je dat dit jaar dus weer doet. Maar het zou ook best wel eens fijn zijn als je schoonzus dat een keer wilde regelen.  Steeds iets origineels verzinnen en het kopen kost echt veel tijd en energie.

 Je wilt gezellig een film kijken met je man, maar je weet niet hoe je moet gaan zitten. Tegenwoordig doet er altijd wel iets pijn: je rug, je nek of je schouders,  met voor de afwisseling regelmatig hoofdpijn. Je blijft aan het draaien, je wordt er zo moe van. Het liefst wil je lekker gaan liggen, maar dan dommel je in en slaap je straks niet meer.

 Je gaat doodmoe naar bed, maar als je er eenmaal in ligt begint je aan alles te denken wat je morgen te doen hebt. Met als gevolg dat je nog uren wakker ligt en dus maar weinig slaapt. Zo sta je niet echt uitgerust op en valt het je zwaar om aan je dag te beginnen. Je ziet er als een berg tegenop.

Als deze situatie nog langer duurt, weet je echt niet meer waar je de energie vandaan moet halen om alles te regelen en ben je bang dat het je teveel wordt en dat je uit gaat vallen. En hoe moet het dan verder?

Hoe zou het voor jou zijn als je je weer uitgerust en energiek voelt?

Hoe zou het voor jou zijn als je je weer uitgerust en energiek voelt waardoor je humeur meestal weer opgeruimd is, je weer een gezellig dagje weggaat met je partner en kinderen en je zelfs tijd hebt om dat boek te lezen wat al zo lang op je ligt te wachten? Door voldoende rust en energie ervaar je minder stress en slaap je beter zodat je uitgerust wakker wordt. En als je minder spanning ervaart wordt ook de pijn in je nek, rug of schouders minder.

Aan jou de keuze

In 3 maanden deel ik met jou mijn waardevolle kennis om jou goed voor jezelf te laten zorgen zodat jij je weer uitgerust en energiek voelt.

3 maanden lang werken we samen waarbij

  • we 6 sessies 1 op 1 werken
  • je mails ontvangt met ondersteunende informatie en opdrachten. En die je altijd op je gemak terug kunt kijken.

Kom in actie!

Die rust en energie komen er niet vanzelf. Je hebt misschien al wat losse tips geprobeerd, maar die brengen je niet het gewenste resultaat. Ik beloof je dat dit waardevolle traject van 3 maanden, jou de rust in je leven brengt waar je zo naar verlangd. Het werkt als jij de keuze maakt en in actie komt!

 

Voor je een besluit neemt.

Er komt geen beter moment. Het wordt niet rustiger. Er zal altijd ‘gedoe’ zijn. Pak nu je moment en gun het jezelf. Ga het gewoon doen. Of blijf je je achter je excuses verschuilen?

Het gehele programma vraagt slechts een investering van € 699,- (of 3 x € 245,-)* en dit zit er allemaal in:

  • we 6 sessies 1 op 1 werken
  • je mails ontvangt met ondersteunende informatie en opdrachten. En die je altijd op je gemak terug kunt kijken.

* Alle bedragen zijn incl BTW. Door aanschaf van het programma verklaar je akkoord te gaan met de Algemene Voorwaarden van Pura Potenza 

Zij ervaren weer rust en voelen zich energiek

“Op een open en onbevangen manier ging ik de behandelingen in bij Irene. Bijzonder wat er na een paar minuten al gebeurde.⁠ ⁠ Ik voelde dat mijn lichaam helemaal reageerde op de reikibehandeling. Het fijne is dat Irene zonder het te verklaren of iets aan te hangen van wat het is, me het liet voelen. Daardoor voelde ik dat er heel veel spanning uit het lichaam kon stromen en dat mijn lichaam warm werd. Na de behandeling en ook de weken erna voelde ik me heel ontspannen, open en energiek.⁠ ⁠ Nu bezoek ik maandelijks Irene voor een Reikibehandeling en het brengt me steeds weer nieuwe inzichten en steeds mag ik wat loslaten.⁠ ⁠ Voel me als herboren.”⁠

Ingrid

Blij dat ik de keuze heb gemaakt Reiki sessies bij Irene te doen!
Ik kwam bij Irene terecht met depressie, paniekklachten en nog een tal van andere klachten. Ik was volledig uit balans en had weinig eigenliefde meer, ook ging het erg moeizaam in mijn dagelijks leven.
Na een aantal behandelingen ben ik weer meer in mijn kracht komen te staan en gaan de dagelijkse handelingen weer minder moeizaam en meer vanzelfsprekend. Heb in een korte tijd meer gedaan gekregen dan voor de behandelingen. Ik leef weer meer vanuit mijn hart dan vanuit mijn hoofd.
Elke behandeling heb ik als zeer speciaal ervaren, de adviezen, haar kundigheid, liefde en zorgzaamheid heeft mij diep geraakt. Ik voelde me meteen op mijn gemak bij haar en in haar knusse praktijk ruimte.
Mijn dankbaarheid is groot.
 
Dankjewel voor de goede zorgen, lieve Irene!

Melissa

Ik ben blij dat ik contact met je opgenomen heb. Het was het zetje in de juiste richting. 
=> Mijn leven is behoorlijk veranderd momenteel. Irene heeft me begeleid naar een rustiger vaarwater nadat ik uit een woeste zee kwam. Ik zoek/zocht mezelf en mijn kern. Dit na een heftige periode op relatiegebied en het overlijden van mijn vader. Door diverse oefeningen, benaderingen en handvaten kan ik zeggen dat ik heel goed op weg ben. Het moment om hulp in te roepen, was het juiste zetje in de goede richting.
Mijn concentratie en focus zijn terug. Privé en werk zijn meer in balans. Nu verder gaan met alles wat ik tot nu toe geleerd heb. Voeten plat op de grond, blijven aarden in situaties van stress of onrust, wegpuffen van spanning.
Over een tijdje wil de cursus Intuïtieve ontwikkeling gaan doen als extra steun in de rug.
Ik kan Irene van harte aanbevelen met haar praktische, nuchtere en doortastende aanpak. Ze ondersteund ook met Reiki en meditatie.

Vivian

Ik ben bij pura portenza gekomen door een tip van iemand die zei dat reiki helpend kan zijn m.b.t mijn vermoeidheid. Ik had geen verwachting. Irene zorgde meteen dat ik mij op mijn gemak voelde. Ik heb fijne tips gekregen. Na de behandeling voelde ik mij rustig. Ik ga nu voelen hoe verder en wat het mij brengt.  
Luisteren naar mijn lichaam. 

Renee

De adviezen die – bijvoorbeeld in haar nieuwsbrieven of social media bericht deelt, zetten je aan tot denken. Zo dacht ik altijd dat mediteren minimaal een halfuur moest duren. Nu weet ik beter, kan ik het ook vaker inplannen en ervaar ik de voordelen. Ik kan nog steeds stressen, maar ik het kan het ook onderbreken door een korte meditatie. Ik zie de dingen daarna weer in een ander licht.

Gabrielle

”Ik ben voornamelijk terecht gekomen bij Irene met vermoeidheidsklachten. Hier loop ik al een tijdje mee rond en ik kreeg er de vinger maar niet achter. Op aanraden van familie heb ik een aantal Reiki behandelingen genomen. Dit was geheel nieuw voor mij, ik had er wel eens van gehoord maar had het nog nooit meegemaakt.

Als ik een behandeling heb gehad voel ik me meestal direct al een stuk positiever en relaxter. Dit werkt vaak nog een tijdje door. Ook denkt Irene graag met je me over wat je zelf nog kan bijdragen aan het punt dat je wilt verbeteren.

Inmiddels lukt het me steeds beter te luisteren naar mijn eigen lichaam en mijn vermoeidheid onder controle te krijgen.’’

Roan

Veel gestelde vragen

Hoeveel tijd ben ik gemiddeld per week bezig met dit traject

Je hebt 5 keer een 1 op 1 sessie van 1 uur en 1 keer een 1 op 1 sessie van 1,5 uur. Er zit minimaal 1 week tussen de sessies en maximaal 2 weken. Het is de bedoeling dat je dagelijks een kwartier tot een half uur zelf aan de slag gaat met opdrachten. Blokkeer die tijd vast in je agenda.

Wat als ik in deze 3 maanden op vakantie ben?

Dan plannen we gewoon om je vakantie heen en zal het traject misschien iets langer duren dan 3 maanden.

Als ik voor 3 betalingstermijnen kies, binnen hoeveel maanden moet het afbetaald zijn? En hoeveel maanden zit er tussen betalingstermijnen?

Het traject duurt 3 maanden en voor aanvang dient de 1e termijn betaald te zijn. Er zit steeds een maand tussen de termijnbetalingen.

Hoeveel persoonlijke begeleiding zit er in jouw traject?

Je hebt 5 keer een 1 op 1 sessie van 1 uur en 1 keer een 1 op 1 sessie van 1,5 uur.

Krijg je dit vergoed?

Dit traject wordt niet vergoed door de zorgverzekeraar. Maar je kunt op je werk eens vragen of er budget is voor opleiding voor persoonlijke ontwikkeling. Als jij je energiek en goed voelt, is de kans op ziekte en uitval kleiner en dat scheelt je werkgever ook verzuimkosten.

Je gaat naar bed, valt gelijk in slaap en wordt heerlijk uitgerust wakker.  Omdat je uitgerust aan je dag begint en hierdoor gewoon je ding kunt doen, kom je niet meer afgepeigerd thuis. Je snauwt niet meer gelijk je kinderen af omdat je zo moe bent. Iets waar je altijd gelijk weer spijt van hebt. Door goed voor jezelf te zorgen krijg je de rust en energie om lekker met je man een film te kijken of weer eens met vriendinnen af te spreken.

Wat heb jij hier voor over?

Volgens mij is dit onbetaalbaar.

In 3 maanden deel ik met jou mijn waardevolle kennis om jou goed voor jezelf te laten zorgen zodat jij je weer uitgerust en energiek voelt.

Het vraagt slechts een investering van € 699,–*

(of 3x € 245,-)

Wat kost het als je op deze manier blijft leven (of juist NIET leven) maar vooral moe en gestrest bent???

* Alle bedragen zijn incl BTW. Door aanschaf van het programma verklaar je akkoord te gaan met de Algemene Voorwaarden van Pura Potenza 

 

 

Pura Potenza

Locatie

St Luciastraat 28,  Weert

Maak een afspraak

Ik sta voor je klaar

Openingstijden

Op afspraak

Te volgen op

Social Media