Pura Potenza

Hoe zou het voor jou zijn als je je weer uitgerust en energiek voelt?

Herken je dit?

Je bent iemand die graag met mensen omgaat. Dingen regelen en oplossingen bedenken zijn jouw sterke punten. Zelfs op je werk ben je vooral voor anderen bezig. En dat is ook de reden waarom familie en vrienden vaak bij je aankloppen. Helpen en anderen blij maken, daar geniet jij van. Dat maakt jou blij. Daar leef jij voor.

Maar de laatste tijd wordt het zorgen voor en helpen van anderen je te veel. Je hebt er geen energie meer voor. Je voelt je alleen nog maar moe. Had je maar eens tijd voor jezelf om even lekker op te laden.

Op je werk wordt de werkdruk alsmaar groter. Je word er geleefd. Je bent alleen nog maar brandjes aan het blussen. Je staat de hele tijd op scherp en bent de hele tijd flexibel om je steeds aan de situatie aan te passen. Tijdens je lunch ren je naar de supermarkt. Je moet nog wat te eten halen voor vanavond. Je had liever even rustig je lunch op willen eten en een beetje uit willen rusten van de drukke ochtend. Na een werkdag ben je doodop.

Je wilt gezellig een film kijken met je man, maar je weet niet hoe je moet gaan zitten. Tegenwoordig doet er altijd wel iets pijn: je rug, je nek of je schouders,  met voor de afwisseling regelmatig hoofdpijn. Je blijft aan het draaien, je wordt er zo moe van. Het liefst wil je lekker gaan liggen, maar dan dommel je in en slaap je straks niet meer.

Je gaat doodmoe naar bed, maar als je er eenmaal in ligt begint je aan alles te denken wat je morgen te doen hebt. Met als gevolg dat je nog uren wakker ligt en dus maar weinig slaapt. Zo sta je niet echt uitgerust op en valt het je zwaar om aan je dag te beginnen. Je ziet er als een berg tegenop.

Als deze situatie nog langer duurt, weet je echt niet meer waar je de energie vandaan moet halen om alles te regelen en ben je bang dat het je teveel wordt en dat je uit gaat vallen. En hoe moet het dan verder?

Hoe zou het voor jou zijn als je je weer uitgerust en energiek voelt?

Als 40+ vrouw heb je veel ballen in de lucht te houden. Je bent werknemer, echtgenoot, moeder en soms nog wel meer. Dat kan veel stress veroorzaken.

Als je veel taken op je neemt kan het teveel worden. Je lichaam reageert hierop en je krijgt klachten. Denk aan last van pijn in je nek, rug en schouders en hoofdpijn. Geen fut en energie hebben. Je afvragen ‘Is dit het nou?’ Ontevredenheid. Slecht slapen. Kort lontje. Stemmingswisselingen. Houdt dit langer dan 3 maanden aan, dan is het tijd om hulp te zoeken.

Om je blijvend uitgerust en energiek te voelen is het belangrijk om patronen te doorbreken, je grenzen aan te geven en weer te leren ontspannen en genieten van dingen waar je al een hele tijd niet aan toe bent gekomen. Dit is waar ik mijn klanten bij help. Ik heb een holistische aanpak waarbij ik niet alleen aan symptoombestrijding doe maar ook naar de oorzaken kijk.

Het kunnen genieten van kleine (en grote) dingen en weer positief in het leven kunnen staan, dat is wat ik mijn klanten ook gun. Hoe meer mensen positief in het leven staan, hoe mooier de wereld is.

Aan jou de keuze

In 3 maanden deel ik met jou mijn waardevolle kennis om jou goed voor jezelf te laten zorgen zodat jij je weer uitgerust en energiek voelt.

3 maanden lang werken we samen waarbij

  • we 4 sessies 1 op 1 werken met Reiki en coaching
  • je 16 online lessen ontvangt die jou helpen om stress, perfectionisme en controle los te laten
  • Je mindfulness oefeningen ontvangt om beter te slapen
  • Je meditaties ontvangt om stress los te laten
  • Je mijn carddeck “It’s all in your hands” ontvangt

Kom in actie!

Die rust en energie komen er niet vanzelf. Je hebt misschien al wat losse tips geprobeerd, maar die brengen je niet het gewenste resultaat. Ik beloof je dat dit waardevolle traject van 3 maanden, jou de rust in je leven brengt waar je zo naar verlangd. Het werkt als jij de keuze maakt en in actie komt!

 

Voor je een besluit neemt.

Er komt geen beter moment. Het wordt niet rustiger. Er zal altijd ‘gedoe’ zijn. Pak nu je moment en gun het jezelf. Ga het gewoon doen. Of blijf je je achter je excuses verschuilen?

Het gehele programma vraagt slechts een investering van € 390,- (of 3 x € 140,-)* .

3 maanden lang werken we samen waarbij:

  • we 4 sessies 1 op 1 werken met Reiki en coaching
  • je 16 online lessen ontvangt die jou helpen om stress, perfectionisme en controle los te laten
  • Je mindfulness oefeningen ontvangt om beter te slapen
  • Je meditaties ontvangt om stress los te laten
  • Je mijn carddeck “It’s all in your hands” ontvangt

* Alle bedragen zijn incl BTW. Door aanschaf van het programma verklaar je akkoord te gaan met de Algemene Voorwaarden van Pura Potenza 

Zij ervaren weer

rust en voelen

zich energiek

Ik ben blij dat ik contact met je opgenomen heb. Het was het zetje in de juiste richting.
=> Mijn leven is behoorlijk veranderd momenteel. Irene heeft me begeleid naar een rustiger vaarwater nadat ik uit een woeste zee kwam. Ik zoek/zocht mezelf en mijn kern. Dit na een heftige periode op relatiegebied en het overlijden van mijn vader. Door diverse oefeningen, benaderingen en handvaten kan ik zeggen dat ik heel goed op weg ben. Het moment om hulp in te roepen, was het juiste zetje in de goede richting.
Mijn concentratie en focus zijn terug. Privé en werk zijn meer in balans. Nu verder gaan met alles wat ik tot nu toe geleerd heb. Voeten plat op de grond, blijven aarden in situaties van stress of onrust, wegpuffen van spanning.
Over een tijdje wil de cursus Intuïtieve ontwikkeling gaan doen als extra steun in de rug.
Ik kan Irene van harte aanbevelen met haar praktische, nuchtere en doortastende aanpak. 

Vivian

Met een flinke burn-out ben ik bij Irene terecht gekomen. Ik ken Irene en was op de hoogte van haar praktijk omdat ik bijna om de hoek woon.

Haar Reikibehandelingen hebben mij rust en ontspanning gegeven. Tijdens de persoonlijke gesprekken voelde ik me begrepen en gehoord. Haar praktijkruimte voelt veilig en vertrouwd.

Het “huiswerk” maken was niet altijd gemakkelijk, maar wel vaak een eye opener.
De handvatten die ze heeft aangedragen hebben me echt geholpen.

Het gaat steeds beter met me, maar zal zelf de schouders er onder moeten blijven zetten. Gelukkig kan ik altijd terug blijven pakken op de lessen of een behandeling inplannen als ik het nodig zou hebben. Dat is een fijn gevoel.

Dank je wel Irene!

Ik zet mezelf meer op de 1e plaats zonder me schuldig te voelen

Ik heb meer rust

Ik geef mijn grenzen aan

Ik heb minder klachten van de overgang

 

Veel gestelde vragen

Hoeveel tijd ben ik gemiddeld per week bezig met dit traject

Je hebt 4 keer een 1 op 1 sessie van 1 uur  Er zit minimaal 1 week tussen de sessies en maximaal 2 weken. Het is de bedoeling dat je dagelijks een kwartier tot een half uur zelf aan de slag gaat met opdrachten. Blokkeer die tijd vast in je agenda.

Wat als ik in deze 3 maanden op vakantie ben?

Dan plannen we gewoon om je vakantie heen en zal het traject misschien iets langer duren dan 3 maanden.

Als ik voor 3 betalingstermijnen kies, binnen hoeveel maanden moet het afbetaald zijn? En hoeveel maanden zit er tussen betalingstermijnen?

Het traject duurt 3 maanden en voor aanvang dient de 1e termijn betaald te zijn. Er zit steeds een maand tussen de termijnbetalingen.

Hoeveel persoonlijke begeleiding zit er in jouw traject?

Je hebt 4 keer een 1 op 1 sessie van 1 uur waarin je een reikibehandeling krijgt en we je vragen en voortgang bespreken.

Krijg je dit vergoed?

Dit traject wordt niet vergoed door de zorgverzekeraar. Maar je kunt op je werk eens vragen of er budget is voor opleiding voor persoonlijke ontwikkeling. Als jij je energiek en goed voelt, is de kans op ziekte en uitval kleiner en dat scheelt je werkgever ook verzuimkosten.

Je gaat naar bed, valt gelijk in slaap en wordt heerlijk uitgerust wakker.  Omdat je uitgerust aan je dag begint en hierdoor gewoon je ding kunt doen, kom je niet meer afgepeigerd thuis. Je snauwt niet meer gelijk je kinderen af omdat je zo moe bent. Iets waar je altijd gelijk weer spijt van hebt. Door goed voor jezelf te zorgen krijg je de rust en energie om lekker met je man een film te kijken of weer eens met vriendinnen af te spreken.

Wat heb jij hier voor over?

Volgens mij is dit onbetaalbaar.

In 3 maanden deel ik met jou mijn waardevolle kennis om jou goed voor jezelf te laten zorgen zodat jij je weer uitgerust en energiek voelt.

Het vraagt slechts een investering van € 390,–*

(of 3x € 140,-)

Wat kost het als je op deze manier blijft leven (of juist NIET leven) maar vooral moe en gestrest bent???

* Alle bedragen zijn incl BTW. Door aanschaf van het programma verklaar je akkoord te gaan met de Algemene Voorwaarden van Pura Potenza 

 

 

Pura Potenza

Locatie

 

St Luciastraat 28,  Weert

Maak een afspraak

 

Neem contact op

Openingstijden

 

Op afspraak

Op zoek naar meer rust en energie? 

In mijn GRATIS e-book lees je precies hoe je dat voor elkaar krijgt.

zelfzorg is geen egoïsme