Als je al langer dan 3 maanden moe en futloos bent, is het tijd om aan de bel te trekken.

Als 40+ vrouw heb je veel ballen in de lucht te houden. Je bent werknemer, echtgenoot, moeder en soms nog wel meer. Dat kan veel stress veroorzaken. Als je daardoor last krijgt van fysieke en andere klachten, die langer dan 3 maanden aanhouden, is het belangrijk om hulp te zoeken.

 

Als je veel taken op je neemt kan het teveel worden. Je lichaam reageert hierop en je krijgt klachten. Denk aan last van pijn in je nek, rug en schouders en hoofdpijn. Geen fut en energie hebben. Je afvragen ‘Is dit het nou?’ Ontevredenheid. Slecht slapen. Kort lontje. Stemmingswisselingen. Houdt dit langer dan 3 maanden aan, dan is het tijd om hulp te zoeken.

Maar welke hulp dan?

Als je al langer dan 3 maanden met klachten rond loop wordt  het tijd om grenzen aan te geven. Wat wil je wel en wat wil je niet meer?  Dat moet je voor jezelf eerst duidelijk hebben wil je dit ook kunnen gaan uiten en ernaar handelen. Om hier achter te komen is het fijn om met een vision board te werken.

Een vision board vat eigenlijk jouw visie, dromen en wensen samen. Het helpt je vast te stellen waar jij nou écht blij van wordt en wat je doelen kunnen zijn om die dromen waar te maken. Misschien wist je dit ergens in je achterhoofd al wel, maar met een vision board word je visie veel concreter.

Natuurlijk zou je dat ook gewoon kunnen opschrijven. Maar door het met een vision board te doen, wordt je gedwongen om je dromen en doelen te visualiseren. Voor veel mensen werkt het heel motiverend om het einddoel voor zich te kunnen zien. Bovendien kun je jouw vision board ophangen in je interieur, waardoor je er elke keer weer aan herinnerd wordt.

De vraag die je met je vision board beantwoordt is bijvoorbeeld: hoe wil ik dat mijn leven er over één jaar uitziet? Je kunt er diverse vraagstukken mee helder krijgen.

Workshop

Woensdag 20 juli van 9 tot 12 uur geef ik een workshop vision board maken met als thema: grenzen aangeven. Jouw investering is 3 uurtjes van je tijd en € 35,00. Voor materiaal, thee, water en wat lekkers wordt gezorgd.

Ben jij klaar met pijn in je nek, rug en schouders en hoofdpijn. Met geen fut en energie hebben. Met je afvragen ‘Is dit het nou?’ Met ontevredenheid. Met slecht slapen. met een kort lontje hebben en stemmingswisselingen?

Meld je dan aan voor deze workshop en dan gaan we samen helder krijgen waar jouw grenzen liggen zodat je deze weer aan kunt geven zodat je weer kunt genieten van kleine (en grote) dingen en weer positief in het leven kunt staan. Dat is wat ik jou gun. Hoe meer mensen positief in het leven staan, hoe mooier de wereld is. 

Find your balance, energy & happiness the natural way.

vrije val Pura Potenz

Ja ik wil graag meedoen met de workshop Vision Board maken op woensdag 20 juli

Uitnodiging

Op 23 juli om 12.30 uur, geef ik bij TopChiro Weert (Maasstraat Weert) een lezing over:

“Is ontspanning een productieve bezigheid?”

Een lezing over spanning vasthouden, welke klachten je daardoor kunt ervaren, waarom ontspanning belangrijk is en waarom we ontspanning vaak lastig vinden.

Je bent van harte welkom!

Pura Potenza

Locatie

 

St Luciastraat 28,  Weert

Maak een afspraak

 

Neem contact op

Openingstijden

 

Op afspraak

Op zoek naar meer rust en energie? 

In mijn GRATIS e-book lees je precies hoe je dat voor elkaar krijgt.

zelfzorg is geen egoïsme