Hoe een middenweg vinden je uitgerust en energiek  laat voelen

Herken je dit? Dat je na een vergadering op het werk, altijd weer met meer taken weg gaat dan dat je al had? Dat je to do list alleen maar groeit? Je wordt er doodmoe van als je bedenkt dat dit allemaal nog af moet. Je blijft dus maar weer langer doorwerken en je voelt je uitgeput.

Wat zou je graag minder taken willen hebben zodat je vrijdag eens lekker op tijd naar huis kunt. Dat heb je al zo lang niet gedaan. Dan kun je weer een keer gezellig met je vriendinnen gaan borrelen.

Met de volgende tips leer ik je hoe je goed voor jezelf kunt zorgen zodat je snel weer uitgerust en energiek bent én blijft.

Ben jij diegene die als er taken te verdelen zijn, gelijk zegt: “kom maar”?

Probeer de volgende keer in die vergadering eens te wachten met ja te zeggen. Zeg pas ja op een taak als iemand anders al een taak op zich heeft genomen. Blijf dit doen totdat je dit goed afgaat.

De volgende stap is dat je pas ja zegt als 2 anderen al een taak op zich hebben genomen. Blijf dit ook weer doen tot het je goed afgaat.

En dan probeer je een keer helemaal geen ja te zeggen. En als dat lukt, ga je een gulde middenweg zoeken. Zeg alleen ja als je er ruimte voor hebt. Of zeg ja als je het werk samen met iemand anders kunt doen. Of kijk eens of er iets aan de deadline gedaan kan worden. Je mag je realiseren dat niet alles altijd op jouw bordje hoeft te liggen.  Op deze manier ga je rust creëren en kun je beter je energie verdelen.

Find your balance, energy & happiness the natural way.

Wil je nog meer tips om je snel uitgerust en energiek te voelen? Vraag dan mijn e-book aan met 3 gouden tips die je snel meer energie geven. Waar je ook bent en op elk moment.

Pura Potenza

Locatie

 

St Luciastraat 28,  Weert

Maak een afspraak

 

Neem contact op

Openingstijden

 

Op afspraak

Op zoek naar meer rust en energie? 

In mijn GRATIS e-book lees je precies hoe je dat voor elkaar krijgt.

zelfzorg is geen egoïsme