Een video met een oefening om lekker te slapen

Een video met een oefening om goed te slapen, zodat je uitgerust wakker wordt en vol energie aan je dag kunt beginnen

Je weet dat je eigenlijk te weinig slaapt.

Je gaat te laat naar bed en door een hoop gepieker val je niet direct in slaap. Je ligt nog uren naar het plafond te staren. Verder doet er tegenwoordig altijd wel iets pijn: je rug, je nek of je schouders,  met voor de afwisseling regelmatig hoofdpijn. Je staat niet echt uitgerust op. Het lijkt wel of je iedere dag minder energie hebt. Je bent overdag knorrig en kortaf door die vermoeidheid.

Herkenbaar?

Als jij dit zo door laat sudderen en geen actie onderneemt om goed en voldoende te slapen, dan begin je iedere dag al met 1-0 achterstand. Alles wat je die dag moet doen kost je extra energie.  Als deze situatie nog langer duurt, weet je echt niet meer waar je de energie vandaan moet halen om alles te regelen en ben je bang dat het je teveel wordt en dat je uit gaat vallen. En hoe moet het dan verder?

Je kunt nu zeggen: “bij mij is het nog niet zo erg”, laat het niet zover komen dat je straks thuis zit zonder energie, zorg voor een goede nachtrust en ga preventief aan de slag!

Hoe zou het voor jou zijn als je je weer uitgerust en energiek voelt?

Hoe zou het voor jou zijn als je je weer uitgerust en energiek voelt waardoor je humeur meestal weer opgeruimd is, je weer zin en energie hebt om een gezellig dagje weg te gaan met je partner en kinderen en je zelfs tijd hebt om dat boek te lezen wat al zo lang op je ligt te wachten?

 

Maar wat je dan moet doen om heerlijk te slapen en hoe dan en wanneer dan, daar krijg ik nog wel eens wat vragen over. Dus ik dacht, dat ga ik je gewoon leren.

Dus ik ga een challenge starten die je oefeningen en tips geeft om goed te slapen, zodat je uitgerust wakker wordt en vol energie aan je dag kunt beginnen. Alle bovenstaande slaapproblemen worden behandeld.

Van 11 – 22 april aanstaande, dus 12 dagen lang, deel ik mijn kennis met je over hoe je nu de juiste acties neemt die ervoor zorgen dat jij weer een goede nachtrust krijgt zodat je je weer uitgerust en energiek voelt en zo weer kunt genieten van dingen waar je nu geen fut voor hebt.

Investering: slechts € 39,95  tot en met 6 april, daarna gaat de prijs naar € 49,95. Ook nog te doen vermoed ik 😊

Doe je mee?

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.

Find your balance, energy & happiness the natural way.

alt=""

Pura Potenza

Locatie

 

St Luciastraat 28,  Weert

Maak een afspraak

 

Neem contact op

Openingstijden

 

Op afspraak

Op zoek naar meer rust en energie? 

In mijn GRATIS e-book lees je precies hoe je dat voor elkaar krijgt.

zelfzorg is geen egoïsme