Leef jij al van binnen naar buiten?

Wist je dat we voor 95% handelen vanuit ons onderbewustzijn en voor maar 5% heel bewust?

We leren al vroeg in ons leven dat presteren de boventoon voert. En dit gaat ten koste van doen wat goed voelt en in het moment zijn.

Op school leer je resultaten nastreven en ontwikkel je je denk- en daadkracht. Uiteraard belangrijk en waardevol. Echter zit er ook een maar aan…

Je hersenen creëren patronen zodat je zo min mogelijk energie verliest bij alles wat je doet. Je gaat dingen op de automatische piloot doen, je handelt vanuit je onderbewustzijn. Dit is zoals ons systeem werkt.

Wist je dat we voor 95% handelen vanuit ons onderbewustzijn en voor maar 5% heel bewust?

Maar wat nu als je op een punt in je leven komt dat je je uitgeblust en leeg voelt. Dat je denkt “is dit het nou” terwijl je alles hebt wat je maar wilt?

Of dat je voelt dat je vast zit in een eindeloze cirkel van steeds maar AAN staan? Dat je steeds maar streeft maar beter, meer en sneller?

Dan is het tijd om stil te gaan staan en te (her)ontdekken wie je werkelijk bent en wat er voor jou echt toe doet. Om weer in je eigen kracht te komen staan. Om vorm te geven aan van binnen naar buiten leven.

Ik begeleid mensen om in hun eigen pure kracht (dat is de betekenis van Pura Potenza) te gaan staan. Ik gebruik hiervoor een holistische aanpak, dat wil zeggen dat ik niet alleen naar symptoombestrijding kijk,  maar ook op zoek ga naar de oorzaak en een plan van aanpak maak. Dit is nodig om de vitaliteit terug te krijgen en, heel belangrijk, te behouden. Ik doe dit met kennis en kunde uit de Oosterse en Westerse wereld, maar ook vanuit persoonlijke ervaring. Want ook ik liep tegen deze problemen aan en weet hoe zwaar het kan zijn.

Per persoon bestaan er verschillende behoeften en dat is de reden waarom ik maatwerk aanbied en niet alleen met een standaard pakket kom. Er wordt dus voor jou een op maat persoonlijk plan gemaakt.

Wil jij weer vitaal en energiek worden en blijven? Maak dan gelijk een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek om te kijken hoe ik jou kan begeleiden.

Find your balance, energy & happiness the natural way.

Meer weten over persoonlijke begeleiding?

Pura Potenza

Locatie

 

St Luciastraat 28,  Weert

Maak een afspraak

 

Neem contact op

Openingstijden

 

Op afspraak

Op zoek naar meer rust en energie? 

In mijn GRATIS e-book lees je precies hoe je dat voor elkaar krijgt.

zelfzorg is geen egoïsme