Tarieven

 

Kalmeer lichaam & geest

Reikibehandeling

€ 40,00 

Reikibehandeling op afstand

€ 40,00

Voor kinderen t/m 12 jaar € 20,00

Persoonlijke begeleiding

In verband met maatwerk is de prijs op aanvraag

Psycho energetische therapie

€ 45,00 per uur

Yoga Nidra

€ 40,00

Shiatsu massage

€ 45,00

Aroma massage

€ 45,00

Intuïtieve ontwikkeling

€ 255,00

Hoe leer je stress los te laten en rust te creëren?

€ 199,00

Zelf grip krijgen op stress

€ 255,00

Leren mediteren

€ 90,00

Meditatie uurtje

€ 10,00

Basiskennis aromatherapie

€ 30,00

Mindfulness

€ 255,00

“Een meditatiecursus volgen bij Irene is een bijzondere ervaring. Irene is zeer gedreven en weet je op een professionele en prettige manier in te wijden in de wereld van de meditatie. Voor mij was het mijn eerste ervaring hiermee en het was echt een ‘eye-opener’. Zeer leerzaam en voor iedereen aan te raden om een cursus te gaan volgen bij Irene.”

“Irene werkt vanuit haar eigen ervaringen, interesse en opleiding vol passie. Op een rustige wijze laat ze je kennismaken met meditatie, reiki, roos reading etc. Dit doet ze zowel in een kleine groep in huiselijke kring als bij bedrijven, waarbij medewerkers hun momenten van ontspanning en “bewust-zijn” ervaren o.a. door eenvoudige ademhalingsoefeningen. Je zit lekkerder in je vel. Gun het jezelf of je medewerker. Een mooi cadeau voor de komende feestdagen of zomaar omdat je het verdient! “

“Irene heeft mij diverse keren een reiki behandeling gegeven. Dit helpt me om heerlijk te ontspannen. het stressgevoel verdwijnt en het geeft me nieuwe energie.”

Ik heb met heel veel plezier de meditatietraining van Irene mogen meemaken. Irene weet op een zeer plezierige, overtuigende, rustgevende en professionele manier de kunst en voordelen van meditatie over te brengen. Haar kennis en ervaring in combinatie met haar empathisch vermogen zorgt ervoor dat iedereen zich snel op haar gemak voelt tijdens de training met als gevolg een goed eindresultaat. Een “must have” voor iedereen en een mooie aanvulling als bedrijf op het gebied van personeelsvoorzieningen.

Pura Potenza

Locatie

St Luciastraat 28,  Weert

Maak een afspraak

 Ik sta voor je klaar

Openingstijden

Op afspraak

Te volgen op

 Social Media