Lekker slapen

Wat kun je doen om heerlijk te slapen en hoe dan en wanneer dan, daar krijg ik nog wel eens wat vragen over. Dus ik dacht, dat ga ik je gewoon leren.

Van 11 – 22 april aanstaande, dus 12 dagen lang, deel ik mijn kennis met je over hoe je nu de juiste acties neemt die ervoor zorgen dat jij weer een goede nachtrust krijgt zodat je je weer uitgerust en energiek voelt en zo weer kunt genieten van dingen waar je nu geen fut voor hebt.

Je weet dat je eigenlijk te weinig slaapt. Je gaat te laat naar bed en door een hoop gepieker val je niet direct in slaap. Je ligt nog uren naar het plafond te staren. Verder doet er tegenwoordig altijd wel iets pijn: je rug, je nek of je schouders,  met voor de afwisseling regelmatig hoofdpijn. Je staat niet echt uitgerust op. Het lijkt wel of je iedere dag minder energie hebt. Je bent overdag knorrig en kortaf door die vermoeidheid.

Herkenbaar?

Als jij dit zo door laat sudderen en geen actie onderneemt om goed en voldoende te slapen, dan begin je iedere dag al met 1-0 achterstand. Alles wat je die dag moet doen kost je extra energie.  Als deze situatie nog langer duurt, weet je echt niet meer waar je de energie vandaan moet halen om alles te regelen en ben je bang dat het je teveel wordt en dat je uit gaat vallen. En hoe moet het dan verder?

Je kunt nu zeggen: “bij mij is het nog niet zo erg”, laat het niet zover komen dat je straks thuis zit zonder energie, zorg voor een goede nachtrust en ga preventief aan de slag!

Hoe zou het voor jou zijn als je je weer uitgerust en energiek voelt?

Hoe zou het voor jou zijn als je je weer uitgerust en energiek voelt waardoor je humeur meestal weer opgeruimd is, je weer zin en energie hebt om een gezellig dagje weg te gaan met je partner en kinderen en je zelfs tijd hebt om dat boek te lezen wat al zo lang op je ligt te wachten?

 

Maar wat je dan moet doen om heerlijk te slapen en hoe dan en wanneer dan, daar krijg ik nog wel eens wat vragen over. Dus ik dacht, dat ga ik je gewoon leren.

Van 11 – 22 april aanstaande, dus 12 dagen lang, deel ik mijn kennis met je over hoe je nu de juiste acties neemt die ervoor zorgen dat jij weer een goede nachtrust krijgt zodat je je weer uitgerust en energiek voelt en zo weer kunt genieten van dingen waar je nu geen fut voor hebt.

Investering: slechts € 39,95  tot en met 6 april, daarna gaat de prijs naar € 49,95. Ook nog te doen vermoed ik 😊

𝐖𝐚𝐭 𝐥𝐞𝐯𝐞𝐫𝐭 𝐡𝐞𝐭 𝐣𝐞 𝐨𝐩?

✅ Je leert hoe je lekker in slaap kunt vallen en geen uren meer ligt te draaien voordat je in slaap valt
✅ je leert hoe je lekker kunt doorslapen en niet midden in de nacht naar het plafond ligt te staren en bedenkt dat je wilt slapen
✅ je leert hoe je toch goed kunt slapen in stressvolle tijden en hoe je omgaat met externe factoren. Je neemt zelf de regie over hoe je slaapt
✅ je leert hoe je dag invloed kan hebben op je slaap en hoe je ervoor kunt zorgen dat dit minder invloed heeft

✅ Dit alles leidt tot een goede slaapkwaliteit en uitgerust wakker worden. Daardoor kun je vol energie aan je dag beginnen.

Die goede nachtrust komt er niet vanzelf. Je hebt misschien al wat losse tips geprobeerd, maar die brengen je niet het gewenste resultaat. Ik beloof je dat deze challenge over slaap, jou de nachtrust brengt waar je zo naar verlangd. Het werkt als jij de keuze maakt en in actie komt!

En voor je een besluit neemt. Er komt geen beter moment. Het wordt niet rustiger. Er zal altijd ‘gedoe’ zijn. Pak nu je moment en gun het jezelf. Ga het gewoon doen. Of blijf je je achter je excuses verschuilen?

Deze challenge is een investering van slechts € 39,95  tot en met 6 april, daarna gaat de prijs naar € 49,95. Ook nog te doen vermoed ik 😊

En de volgende slaapproblemen worden behandeld:

  • Slaapfeiten
  • In slaap vallen
  • Doorslapen
  • Slapen in stressvolle tijd
  • Hoe ga je om met externe factoren
  • Hoe heeft je dag invloed op je slaap

Hoeveel nachten wil jij nog wakker liggen? Hoe vaak wil jij nog zonder energie aan je dag beginnen?

Kom in actie en doe mee!

Pura Potenza

Locatie

 

St Luciastraat 28,  Weert

Maak een afspraak

 

Neem contact op

Openingstijden

 

Op afspraak

Op zoek naar meer rust en energie? 

In mijn GRATIS e-book lees je precies hoe je dat voor elkaar krijgt.

zelfzorg is geen egoïsme