Pura Potenza

Hoe zou het voor jou zijn als je je weer kunt ontspannen en je daardoor energiek voelt?

Herken je dit?

Je bent iemand die graag met mensen omgaat. Dingen regelen en oplossingen bedenken zijn jouw sterke punten. Zelfs op je werk ben je vooral voor anderen bezig. En dat is ook de reden waarom familie en vrienden vaak bij je aankloppen. Helpen en anderen blij maken, daar geniet jij van. Dat maakt jou blij. Daar leef jij voor.

Maar de laatste tijd wordt het zorgen voor en helpen van anderen je te veel. Je hebt er geen energie meer voor. Je voelt je alleen nog maar moe. Had je maar eens tijd voor jezelf om even lekker op te laden.

Op je werk wordt de werkdruk alsmaar groter. Je word er geleefd. Je bent alleen nog maar brandjes aan het blussen. Je staat de hele tijd op scherp en bent de hele tijd flexibel om je steeds aan de situatie aan te passen. Tijdens je lunch ren je naar de supermarkt. Je moet nog wat te eten halen voor vanavond. Je had liever even rustig je lunch op willen eten en een beetje uit willen rusten van de drukke ochtend. Na een werkdag ben je doodop.

Je ligt in bed en kunt niet slapen. Je ligt alleen maar te denken aan wat je nog had willen doen vandaag en wat je anders had moeten doen. Dan gaan je gedachten naar wat je nog allemaal wilt en moet doen de komende dagen. je hebt zo het gevoel dat je geleefd wordt!

Als deze situatie nog langer duurt, weet je echt niet meer waar je de energie vandaan moet halen om alles te regelen en ben je bang dat het je teveel wordt en dat je uit gaat vallen. En hoe moet het dan verder?

Hoe zou het voor jou zijn als je je meer kon ontspannen, meer kunt genieten van de dingen die je doet en meer energie hebt?

Hoe zou het voor jou zijn als je je beter kunt ontspannen tijdens de pauzes of op het einde van de dag? Zodat je niet steeds pas  op kunt laden in de weekenden of je vakantie? Door voldoende ontspanning ervaar je minder stress en slaap je beter zodat je uitgerust wakker wordt. En dan kun je ook vol energie aan je dag beginnen en ervan genieten.

Aan jou de keuze

In 4 online lessen deel ik met jou mijn waardevolle kennis om jou goed voor jezelf te laten zorgen zodat jij je beter en sneller kunt ontspannen en daardoor meer energie krijgt.

1 maand lang werken we samen waarbij ik je online leer hoe je ademhaling, mindfulness en meditatie in kunt zetten om te ontspannen. Het geeft direct resultaat en ik beloof je dat er niks zweverigs aan is!

Kom in actie!

Die ontspanning en energie komen er niet vanzelf. Je hebt misschien al wat losse tips geprobeerd, maar die brengen je niet het gewenste resultaat. Ik beloof je dat deze 4 waardevolle omline lessen, jou de ontspanning in je leven brengt waar je zo naar verlangd. Het werkt als jij de keuze maakt en in actie komt!

 

Voor je een besluit neemt.

Er komt geen beter moment. Het wordt niet rustiger. Er zal altijd ‘gedoe’ zijn. Pak nu je moment en gun het jezelf. Ga het gewoon doen. Of blijf je je achter je excuses verschuilen?

Het gehele programma vraagt slechts een investering van € 75,00* 

* Alle bedragen zijn incl BTW. Door aanschaf van het programma verklaar je akkoord te gaan met de Algemene Voorwaarden van Pura Potenza 

Veel gestelde vragen

Wanneer wordt deze online cursus gehouden?

De 4 lessen zijn op :

2, 9, 16 en 23 november 2022 van 19 uur tot ca 20 uur

Hoeveel tijd ben ik gemiddeld per week bezig met dit traject

Je hebt 4 keer een online les van 1 uur   Het is de bedoeling dat je dagelijks een kwartier tot een half uur zelf aan de slag gaat met opdrachten. Blokkeer die tijd vast in je agenda.

Wat als ik een les niet kan?

De data zijn bekend. Zet ze dus in je agenda en houdt deze data vrij. Er kan niet geschoven worden met de data.

Krijg je dit vergoed?

Dit traject wordt niet vergoed door de zorgverzekeraar. Maar je kunt op je werk eens vragen of er budget is voor opleiding voor persoonlijke ontwikkeling. Als jij je energiek en goed voelt, is de kans op ziekte en uitval kleiner en dat scheelt je werkgever ook verzuimkosten.

Het verleden is voorbij, daar kunnen we niks meer aan veranderen en de toekomst moet nog komen. Dat komt dus wel.

Maar we leven in het nu. En dat vergeten we vaak. We zijn meestal met onze gedachten bij het verleden. Wat we anders hadden willen doen of wat er fout is gegaan.

Of we zijn al aan de toekomst aan het denken. Ik moet straks nog boodschappen halen, meneer Janssen moet zijn medicijnen nog krijgen, de kinderen moeten om 6 uur op het voetbalveld staan….

Maar we vergeten the present. Op dit moment kunnen er ook hele mooie dingen gebeuren, maar we zien ze niet omdat we met ons hoofd in het verleden of de toekomst zitten. Dingen waar we geen invloed op hebben. En dat hebben we wel op het nu.

  • Als jij nu voelt dat je moe bent, kun je een keuze maken of je wel of niet gaat rusten
  • Als jij nu dorst hebt, kun je een keuze maken om een kop koffie te drinken en daarvan te genieten.
  • Als jij nu  naar buiten kijkt en de zon ziet schijnen, kun je daarvan genieten en tovert het een glimlach op je gezicht.
  • Als jij nu stress ervaart, kun je kiezen om een ademhalingsoefening te doen waardoor je rustig wordt.

Hoe zou jhet voor jou zijn als je deze keuzes kunt maken en ervan kunt genieten?

Wat heb jij hier voor over?

Volgens mij is dit onbetaalbaar.

In 4 online lessen deel ik met jou mijn waardevolle kennis om jou goed voor jezelf te laten zorgen zodat jij je goed en snel kunt ontspannen en je daardoor energiek gaat voelen.

Het gehele programma vraagt slechts een investering van € 75,00* 

Wat kost het als je op deze manier blijft leven (of juist NIET leven) maar vooral moe en gestrest bent???

* Alle bedragen zijn incl BTW. Door aanschaf van het programma verklaar je akkoord te gaan met de Algemene Voorwaarden van Pura Potenza 

 

 

Pura Potenza

Locatie

 

St Luciastraat 28,  Weert

Maak een afspraak

 

Neem contact op

Openingstijden

 

Op afspraak

Op zoek naar meer rust en energie? 

In mijn GRATIS e-book lees je precies hoe je dat voor elkaar krijgt.

zelfzorg is geen egoïsme