Aanmelden

 

Gratis sessie van 30 minuten

Als 40+ vrouw heb je veel ballen in de lucht te houden. Je bent werknemer, echtgenoot, moeder en soms nog wel meer. Dat kan veel stress veroorzaken. Als je daardoor last krijgt van fysieke en andere klachten, die langer dan 3 maanden aanhouden, is het belangrijk om hulp te zoeken.

Om je blijvend uitgerust en energiek te voelen is het belangrijk om patronen te doorbreken, je grenzen aan te geven en weer te leren ontspannen en genieten van dingen waar je al een hele tijd niet aan toe bent gekomen. Dit is waar ik mijn klanten bij help. Ik heb een holistische aanpak waarbij ik niet alleen aan symptoombestrijding doe maar ook naar de oorzaken kijk.

Het kunnen genieten van kleine (en grote) dingen en weer positief in het leven kunnen staan, dat is wat ik mijn klanten ook gun. Hoe meer mensen positief in het leven staan, hoe mooier de wereld is.

Vind jij dat het tijd is voor actie, maar weet je niet waar je beginnen moet? Dan maak ik graag 30 minuten van mijn tijd voor jou vrij op je op weg te helpen.

Aanvraag gratis sessie (30 minuten)

Ik neem contact met je op om via Zoom even een half uurtje je vragen te beantwoorden, kennis te maken en samen te kijken welke stappen je kunt ondernemen om meer rust en energie te krijgen.

Pura Potenza

Locatie

 

St Luciastraat 28,  Weert

Maak een afspraak

 

Neem contact op

Openingstijden

 

Op afspraak

Op zoek naar meer rust en energie? 

In mijn GRATIS e-book lees je precies hoe je dat voor elkaar krijgt.

zelfzorg is geen egoïsme