Testimonials

Lees de reacties van mensen die ervaring hebben met mij en mijn begeleiding.

Ik ben blij dat ik contact met je opgenomen heb. Het was het zetje in de juiste richting. 
=> Mijn leven is behoorlijk veranderd momenteel. Irene heeft me begeleid naar een rustiger vaarwater nadat ik uit een woeste zee kwam. Ik zoek/zocht mezelf en mijn kern. Dit na een heftige periode op relatiegebied en het overlijden van mijn vader. Door diverse oefeningen, benaderingen en handvaten kan ik zeggen dat ik heel goed op weg ben. Het moment om hulp in te roepen, was het juiste zetje in de goede richting.
Mijn concentratie en focus zijn terug. Privé en werk zijn meer in balans. Nu verder gaan met alles wat ik tot nu toe geleerd heb. Voeten plat op de grond, blijven aarden in situaties van stress of onrust, wegpuffen van spanning.
Over een tijdje wil de cursus Intuïtieve ontwikkeling gaan doen als extra steun in de rug.
Ik kan Irene van harte aanbevelen met haar praktische, nuchtere en doortastende aanpak. Ze ondersteund ook met Reiki en meditatie.
Vivian

De adviezen die – bijvoorbeeld in haar nieuwsbrieven of social media bericht deelt, zetten je aan tot denken. Zo dacht ik altijd dat mediteren minimaal een halfuur moest duren. Nu weet ik beter, kan ik het ook vaker inplannen en ervaar ik de voordelen. Ik kan nog steeds stressen, maar ik het kan het ook onderbreken door een korte meditatie. Ik zie de dingen daarna weer in een ander licht.

Gabrielle

Een meditatiecursus volgen bij Irene is een bijzondere ervaring. Irene is zeer gedreven en weet je op een professionele en prettige manier in te wijden in de wereld van de meditatie. Voor mij was het mijn eerste ervaring hiermee en het was echt een ‘eye-opener’. Zeer leerzaam en voor iedereen aan te raden om een cursus te gaan volgen bij Irene. 

Irene

Irene heeft mij diverse keren een reiki behandeling gegeven. Dit helpt me om heerlijk te ontspannen. het stressgevoel verdwijnt en het geeft me nieuwe energie.

Roy

Fijne behandeling. Bij Irene voelde ik me meteen op m’n gemak.

Dewi

“Op een open en onbevangen manier ging ik de behandelingen in bij Irene. Bijzonder wat er na een paar minuten al gebeurde.⁠ ⁠ Ik voelde dat mijn lichaam helemaal reageerde op de reikibehandeling. Het fijne is dat Irene zonder het te verklaren of iets aan te hangen van wat het is, me het liet voelen. Daardoor voelde ik dat er heel veel spanning uit het lichaam kon stromen en dat mijn lichaam warm werd. Na de behandeling en ook de weken erna voelde ik me heel ontspannen, open en energiek.⁠ ⁠ Nu bezoek ik maandelijks Irene voor een Reikibehandeling en het brengt me steeds weer nieuwe inzichten en steeds mag ik wat loslaten.⁠ ⁠ Voel me als herboren.”⁠

Ingrid

Irene werkt vanuit haar eigen ervaringen, interesse en opleiding vol passie. Op een rustige wijze laat ze je kennismaken met meditatie, reiki, roos reading etc. Dit doet ze zowel in een kleine groep in huiselijke kring als bij bedrijven, waarbij medewerkers hun momenten van ontspanning en “bewust-zijn” ervaren o.a. door eenvoudige ademhalingsoefeningen. Je zit lekkerder in je vel. Gun het jezelf of je medewerker. Een mooi cadeau voor de komende feestdagen of zomaar omdat je het verdient!

Gerry

Ik heb met heel veel plezier de meditatietraining van Irene mogen meemaken. Irene weet op een zeer plezierige, overtuigende, rustgevende en professionele manier de kunst en voordelen van meditatie over te brengen. Haar kennis en ervaring in combinatie met haar empathisch vermogen zorgt ervoor dat iedereen zich snel op haar gemak voelt tijdens de training met als gevolg een goed eindresultaat. Een “must have” voor iedereen en een mooie aanvulling als bedrijf op het gebied van personeelsvoorzieningen.

Pierre

”Ik ben voornamelijk terecht gekomen bij Irene met vermoeidheidsklachten. Hier loop ik al een tijdje mee rond en ik kreeg er de vinger maar niet achter. Op aanraden van familie heb ik een aantal Reiki behandelingen genomen. Dit was geheel nieuw voor mij, ik had er wel eens van gehoord maar had het nog nooit meegemaakt.

Als ik een behandeling heb gehad voel ik me meestal direct al een stuk positiever en relaxter. Dit werkt vaak nog een tijdje door. Ook denkt Irene graag met je me over wat je zelf nog kan bijdragen aan het punt dat je wilt verbeteren.

Inmiddels lukt het me steeds beter te luisteren naar mijn eigen lichaam en mijn vermoeidheid onder controle te krijgen.’’

Roan

3 avonden meditatie cursus gedaan bij Irene, zulke goede tips gekregen.
En heerlijk ontspannen weer naar huis…
‘n echte aanrader deze korte cursus voor mensen die af en toe ‘n ontspanmomentje
nodig hebben of voor slechte slapers.
Helemaal super!
Robertha

Mijn vriendin is bij jou geweest voor een sessie en dat heeft haar veel inzichten gegeven en mij heel nieuwsgierig gemaakt naar wat jij voor mij zou kunnen betekenen.

”Ik wilde graag kennis maken met mediteren en kwam via berichtgeving op facebook terecht bij Pura Potenza en de cursus leren mediteren. In drie avonden leerde Irene van Pura Potenza me de basis van meditatie, wat het voor me kon doen en welke soorten meditatie er zijn. De lessen waren laagdrempelig ingestoken, en door de persoonlijke aandacht, voelde ik me volledig op mijn gemak.

Wat ik vooral geleerd heb is dat er niet maar een juiste manier van mediteren is, maar dat iedereen zijn eigen modus kan vinden in mediteren. Het helpt mij om te ontspannen en me af te sluiten van allerlei prikkels van buitenaf. Voor iedereen die niet zomaar zelf aan de slag wil, is de cursus leren mediteren van Irene/Pura Potenza een fijne manier om kennis te maken met meditatie, een manier die ik graag aanbeveel..”

Nicky Fischer

Een vriendin van me tipte me voor een meditatie cursus bij Irene. Ik heb vaak een druk hoofd en heb moeite om tot mijn eigen gevoel/emotie te komen. Dus die cursus leek me wel interessant. Ik was vooral heel nieuwsgierig maar ook een beetje bang dat ik allerlei dingen moest voelen en ervaren. Dat heeft Irene me de eerste les al geleerd dat niks moet. Alles wat voorbij komt is oké. Zelfs dansende Bollywood filmsterren whahahahaha. Irene is duidelijk en nuchter met haar uitleg, niks geen zweverige praat en dat maakt het ook prettig en begrijpelijk. Ik ben blij dat ik mezelf nu regelmatig zo’n rust moment gun. Als ik een paar dagen geen meditatie heb gedaan merk ik dat ik het gemist heb. Fijn ook dat de ‘druk’ er af is dat ik iets bijzonders of speciaals moet voelen.

Wendy

Pura Potenza

Locatie

St Luciastraat 28,  Weert

Maak een afspraak

Ik sta voor je klaar

Openingstijden

Op afspraak

Te volgen op

Social Media