Pura Potenza

Wanneer we toe zijn aan groei, voltrekt die zich op wonderbaarlijke manieren.

Herken je dit?

 • Je voelt je vaak moe
 • Je kunt je moeilijk ontspannen
 • Je hebt klachten die niet te herleiden zijn en waarvoor de huisarts geen oplossing heeft
 • Je voelt je snel moe als je bij een groep mensen bent geweest. Het lijkt wel of je leeggezogen bent
 • Je hebt emoties die je niet kunt verklaren of die je wilt verminderen

Je wordt er moedeloos van. Je zou zo graag van die vage klachten af willen. Het kost je zoveel energie en het belemmert je in je dagelijkse leven.  Als dit zo doorgaat geniet je steeds minder van je leven.

Mijn ervaring met Reiki

Ik ben ergens begin 2013 voor het eerst in aanraking gekomen met Reiki. Ik had heel veel last van mijn rug met uitstraling naar mijn benen. Maar er was geen duidelijke oorzaak te vinden en dus ook geen blijvende oplossing.

Ik kwam uiteindelijk bij een manueel therapeut terecht en die werkte ook met Reiki. En binnen 3 behandelingen was ik van mijn klachten af. Ik kon het niet verklaren, maar het hielp echt.

Ongeveer een maand later vroeg een vriendin of ik geen zin had om mee te gaan naar een cursus Reiki. En dat wil de ik wel, want ik was nieuwsgierig hoe dat nou werkte.

Dus waar ik eerst nog nooit van Reiki had gehoord, kwam ik het in 2 maanden al 2x op mijn pad. Toeval? Ik denk het niet.

 Ik ben begonnen aan de cursus reiki graad 1 en wat gebeurde er mooie dingen:

 • Ik werd er super rustig van, kon me veel beter ontspannen, er ging een wereld voor me open wat energie allemaal kan doen en er vielen veel puzzelstukjes op zijn plaats.
 • Ik leerde hoe ik er bepaalde klachten mee kon verminderen (en natuurlijk blijft de reguliere zorg hier ook bij nodig).
 • Ik leerde hoe ik met mijn energie om kon gaan en dat ik daardoor minder snel moe was of me leeggezogen voelde.
 • Ik leerde dat er emoties mee aangeraakt kunnen worden en hoe ik die kon plaatsen, loslaten en er niet in bleef hangen.
 • Ik leerde naar mijn lichaam te luisteren en wist wat het me te zeggen had. Daar kon ik dan weer op anticiperen.
 • Ik leerde op een holistische manier naar mezelf kijken, dus niet alleen naar de klacht maar ook naar de achterliggende oorzaak.
 • Ik leerde hoe ik er anderen mee kon helpen en dat ik dat super gaaf vind om te doen. Dat ik daar blij van word en enorm van geniet.
 • Ik leerde dat ik nog veel meer te weten wilde komen over hoe energie werkt en dat ik hierin verder wilde gaan. Het heeft me uiteindelijk gebracht tot waar ik nu sta. Het runnen van een eigen praktijk, het zijn van een Reiki master en deze mooie techniek te mogen leren aan anderen. Dit alles had ik nooit ontdekt als Reiki niet op mijn pad was gekomen.

Dus ik ben heel dankbaar dat Reiki op mijn pad heeft gekruist en dat het me geholpen heeft in mijn groei.

Inmiddels ben ik Reiki Master en mag ik jou deze mooie techniek leren.

Hoe zou het voor jou zijn als jij dat ook kan leren?

Ben jij ook klaar voor jouw verdere groei? Meld je aan voor de reiki cursus graad 2. Deze bestaat uit 4 lessen van ca 3 uur.

In de cursus Reiki 2 staan het mentale en emotionele niveau centraal. Je leert in de Reiki 2 cursus nog verder vanuit je intuïtie te behandelen, door de energie door te laten stromen op de diepere niveaus.

De focus bij de Reiki 2 cursus ligt op het versterken van je intuïtieve vermogens. Verbinding maken met jezelf en met anderen staat centraal. Door de inwijding wordt je energiekanaal niet alleen verder opengezet, maar ook gereinigd.

 Inhoud

 • Je wordt  ‘afgestemd’. Een ander woord is ook wel ‘ geinitieerd’ of ‘ingewijd’. 
 • leer je drie Reiki symbolen. Met het inzetten van deze symbolen tijdens een Reiki behandeling, kun je de energie nóg krachtiger maken en ondersteunen ze bij het behandelen op emotioneel en mentaal niveau. 
 • Ook leer je tijdens de cursus Reiki 2 hoe je een behandeling op afstand geeft.
 • De cursisten krijgen de gelegenheid elkaar te behandelen en zelf behandeld te worden
 • In een groep van maximaal 4 personen
 • De cursus wordt afgesloten met een officieel certificaat waarop staat dat en door wie je bent ingewijd in de tweede graad

Na afloop kun je

 • Jezelf dieper behandelen
 • Een afstandsbehandeling geven
 • 3 Reiki symbolen gebruiken

Kom in actie!

Je weet wat Reiki 1 je al heeft gebracht. Dat kun je nog verder verdiepen. Hoe mooi is dat? Je gaat werken aan het mentale en emotionele stuk. Je gaat een laagje dieper om dichter bij jezelf te komen. En dat gaat jouw energie nog meer in balans brengen zodat je meer rust kunt ervaren en energie overhoudt om leuke dingen te doen. Om lekker te genieten van het leven.

 

Voor je een besluit neemt.

Er komt geen beter moment. Het wordt niet rustiger. Er zal altijd ‘gedoe’ zijn. Pak nu je moment en gun het jezelf. Ga het gewoon doen. Of blijf je je achter je excuses verschuilen?

Het gehele programma vraagt slechts een investering van € 260,– * en dit zit er allemaal in:

 • 4 lessen van ca 3 uur
 • 4 inwijdingen

* Alle bedragen zijn incl BTW. Door aanschaf van het programma verklaar je akkoord te gaan met de Algemene Voorwaarden van Pura Potenza 

Ervaring over deze cursus

Ik kende Irene al en heb bij haar een aantal Reiki behandelingen gehad. Zo heb ik mogen ervaren wat Reiki doet. Het helpt me echt om mijn balans te vinden en te houden. Daarom voor mij een logisch vervolg om de cursus reiki te volgen.

 Heerlijk hoe Irene de cursus geeft. Vanuit volle aandacht en vanuit openheid. Het gevoel van vertrouwen dat Irene weet te creëren geeft ook mij het vertrouwen om me echt open te stellen en te ervaren. Ze durft zelf ook haar kwetsbaarheid te laten zien en dat is tegelijkertijd ook haar grote kracht.

Tijdens de cursus leerde ik nog op een dieper niveau te ervaren wat Reiki met je doet. Er kwamen dingen naar boven en die werden zo voelbaar. Daardoor heb ik op diepere lagen echt wat mogen loslaten en is er meer rust gekomen  in mij. Ook ben ik me er zo van bewust geworden wat energie doet. Hoe ik ongemerkt de energie van anderen overneem en ook hoe ik het nu weer kan teruggeven of afschermen.

 De reiki geef ik aan mezelf en dat wat ik heb mogen leren en ervaren helpt mij elke dag opnieuw om dichter bij mezelf te kunnen blijven. Daarom volgt logischerwijs de volgende stap naar Reiki 2.  Kijk er alweer naar uit

Ingrid

Ik was al langer op zoek naar een juiste plek om een Reiki cursus te volgen. Via Instagram kwam ik op de site van Pura Potenza. Het sprak me meteen aan. Het goede gevoel wat ik had bij Irene, bleek te kloppen. Een heel fijn persoon. De cursus geeft ze met veel passie. Ze is heel kundig in wat ze doet. Onlangs heb ik mijn 1e Reiki graad behaald. En is de cursus voor Reiki 2 inmiddels geboekt.  Reiki geeft me heel veel rust, ben me bewuster geworden van mijn eigen lichaam, ik voel me een heel ander mens. Ik kan iedereen de Reiki cursus van Irene aanraden.

Susan

Veel gestelde vragen

Wanneer is deze cursus?

De data voor de eerstvolgende cursus zijn:

20 januari 2023

10 februari 2023

3 maart 2023

24 maart 2023

Van 9.30 tot maximaal 12.30 uur

of

27 januari 2023

17 februari 2023

10 maart 2023

31 maart 2023

Van 9.30 tot maximaal 12.30 uur

Hoeveel tijd ben ik gemiddeld per week bezig met dit traject

Je hebt 4 keer een les van ca 3 uur. Er zit steeds 2 weken tussen de lessen in. Het is de bedoeling dat je dagelijks jezelf een reikibehandeling geeft. Blokkeer die tijd vast in je agenda.

Wat als ik een keer niet kan?

Je weet van te voren de data, zet deze vast in je agenda. Omdat we de cursus met meerdere mensen doen, is het niet mogelijk om met data te schuiven.

Krijg je dit vergoed?

Dit traject wordt niet vergoed door de zorgverzekeraar. Maar je kunt op je werk eens vragen of er budget is voor opleiding voor persoonlijke ontwikkeling. Als jij je energiek en goed voelt, is de kans op ziekte en uitval kleiner en dat scheelt je werkgever ook verzuimkosten.

Pura Potenza

Locatie

 

St Luciastraat 28,  Weert

Maak een afspraak

 

Neem contact op

Openingstijden

 

Op afspraak