Een fijne methode voor ontspanning en heling

Wat is massage?

Massage is een lichaamstaal die vaak meer zegt dan de beste gekozen woorden. Het is een eeuwenoud ritueel en laat iedereen onthaasten in deze moderne tijd. Masseren is gebruik maken van de tastzin. De tast is het zintuig dat je het eerst ontwikkelt. Dit is het zintuig waarmee iedereen kan voelen

Massage is een helende kunst. Het is een ontmoeting, een aanraking, van mens tot mens op een zuivere manier. De directe aanraking maakt je weer bewust van het lichaam en je luistert naar wat het lichaam zegt.

Gevoel

Een massage is letterlijk een behandeling van het lichaam door systematisch over de huid te wrijven, te strijken en of de huid te kneden.

Shiatsu massage

Een intuïtieve massage waarbij de 5 elementen aarde, water, metaal, hout en vuur worden aangeraakt. De essentie van shiatsu massage is aanraking, dat kan een vlinderlichte aanraking zijn, maar dat kan soms ook een wat krachtigere techniek zijn. Shiatsu activeert, versterkt en stimuleert het zelfgenezend mechanisme van het lichaam. Het brengt de lichaamsenergie weer in balans, zodat fysieke, mentale of emotionele klachten verminderen of geheel verdwijnen.

Tijdens de massage lig je op je buik op de massagetafel. Draag niet al te los zittende kleding tijdens de massage.

Aroma massage

Er word tijdens deze massage gewerkt langs de meridiaan energiebanen en de inwendige contact punten van de rug en voeten. Het doel van deze aroma massage is het sympathische en het parasympatische zenuwstelsel van het lichaam weer in evenwicht te brengen.

De massage is eenvoudig als intuïtief en er word gebruikt gemaakt van verschillende soorten etherische oliën die zorgen voor een ongeëvenaarde ervaring, waarbij de ontvanger weer helemaal in balans komt.

Tijdens de massage lig je op je buik op de massagetafel. De massage wordt zachtjes opgebouwd met een beperkte hoeveelheid massage-olie. De ruimte is lekker verwarmd omdat de bovenkleding uitgaat. Niet helemaal, tot het ondergoed is precies goed. Houdt hierbij wel rekening dat er altijd wat olie op je kleding en in je haar kan komen.

 

  Gun jezelf een massage

  Even tijd en ontspanning voor jezelf.

  Een massage maakt ons bewust van hoe en waar stress zich in ons lichaam openbaart in de vorm van spanning. Deze spanning resulteert in een permanente spanning op de spieren. Dit kan veel spierklachten als gevolg hebben. Deze spanning of gespannenheid belemmert de doorstroming van energie en doorbloeding, dit leidt tot vermoeidheid, een zwaar gevoel, bewegingsbeperkingen, een verminderde soepelheid van spieren en een grote kans op overbelasting en blessures.

  Massage is meer dan lichaamswerk. Het wordt ook wel vanuit een mindfulness perspectief bekeken. Een massage brengt je in contact met het hier en nu. Door zodanig de aandacht te vestigen op de aanrakingen van de behandeling gebeurt er geestelijk ook iets met je. Je krijgt meer ruimte, energie en voelt je vrijer.

  Een massage heeft gunstige invloeden op zowel het lichamelijke welzijn als het geestelijke welzijn.

  Vermindert stress

  Verhoogt de weerstand

  Vermindert lichamelijke klachten

  Verbetert de balans tussen lichaam en geest

  Geeft energie

  Persoonlijke begeleiding

  Ik maak een op jouw gerichte begeleiding hoe we jouw mindset gaan veranderen om  weer jezelf te zijn.

  PET

  PET staat voor Psycho Energetische Therapie. Het is een methode om bepaade gedachten en patronen te doorbreken.

  Reiki

  Reiki is een eeuwenoude alternatieve geneeswijze die uitgaat van het zelfhelend vermogen van het lichaam.

  Aromatherapie

  Aromatherapie richt zich op het onderhouden en bevorderen van de gezondheid met gebruikmaking van essentiële oliën.

  Meditatie

  Meditatie is een techniek waarmee onze geest tot rust kan komen. Het draait niet om de controle over gedachten hebben.

  Yoga Nidra

  Yoga Nidra staat ook wel bekend als slaapyoga. Het is echter veel meer dan dat. Maar wat dan?

  Trainingen

  Ik sta voor je klaar om trainingen te geven op het gebied van vitaliteit en stressrelease. Voor particulieren en bedrijven.

  Pura Potenza

  Locatie

  St Luciastraat 28,  Weert

  Maak een afspraak

   Ik sta voor je klaar

  Openingstijden

  Op afspraak

  Te volgen op

   Social Media