3 Gouden tips

Waardevolle tips om je snel weer energiek te voelen en die je op elk tijdstip kunt doen, waar je ook bent.

Lees ze en krijg weer rust en energie!

Je weet dat je eigenlijk te weinig slaapt. Je gaat te laat naar bed en door een hoop gepieker val je niet direct in slaap. Verder doet er tegenwoordig altijd wel iets pijn: je rug, je nek of je schouders, met voor de afwisseling regelmatig hoofdpijn. Je staat niet echt uitgerust op. Het lijkt wel of je iedere dag minder energie hebt. Je bent overdag knorrig en kortaf door die vermoeidheid.

Het is gewoon te veel, je zit klem, je zou zo graag wat meer energie en tijd voor jezelf willen maar je weet niet waar je moet beginnen.

Ik heb zelf jaren eerst voor anderen gezorgd en niet voor mezelf en dat beeld zie ik heel vaak terug bij vrouwen van mijn leeftijd. Zo zonde. Want, en ik weet dat het heel cliché klinkt, als je niet goed voor jezelf zorgt, kun je ook niet goed voor anderen zorgen. Ik weet dus ook dat het is heel makkelijk is om in kleine stapjes voor jezelf te gaan zorgen. En dat wil ik graag met je delen.

Stop maar, doe mij dat e-book!

Je ziet als een berg op tegen alle taken die op het werk op je liggen te wachten. Je to-do lijstje wordt alleen maar langer in plaats van korter. Hoe komt dat toch? Had je collega maar wat meer ervaring en wist je baas maar eens wat er allemaal speelde, dan lagen niet alle taken op jouw bordje en kostte je werk je niet zoveel energie. Tijdens je lunch ren je naar de supermarkt voor boodschappen. Wat zullen we eens eten vandaag?  Je wilt toch wel een gezonde maaltijd voor je gezin op tafel zetten, alleen heb je geen tijd en fut om uren in de keuken te staan. Maar liever had je even rustig je boterham willen eten en een beetje bij willen komen van de drukke ochtend.

Hoe zou het voor jou zijn als jij rust  hebt, zodat je je weer energiek voelt, niet de hele dag loopt te stressen, je weer beter slaapt en uitgerust wakker wordt, de pijn in je nek, rug of schouders minder wordt, je weer fluitend naar je werk gaat, je humeur meestal weer opgeruimd is, je de zorg voor je ouders kunt delen en niet meer als last ziet en je zelfs tijd hebt om dat boek te lezen wat al zo lang op je ligt te wachten.

Om je op weg te helpen heb ik 3 gouden tips om je snel weer energiek te voelen. Op elke plaats en op elk moment. Ik pas ze zelf ook vaak toe. Ze zijn waardevol en helpen snel.

Pura Potenza

Locatie

St Luciastraat 28,  Weert

Maak een afspraak

Ik sta voor je klaar

Openingstijden

Op afspraak

Te volgen op

Social Media